پروسه آبله میمونی غیر عادی است/ افزایش کشورهای درگیر


پایگاه خبری لقمه: فوق تخصص بیماری های عفونی، پروسه افزایش موارد ابتلا به آبله میمونی در کشورها را غیر عادی دانست.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از مهر، ایلاد علوی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگوی زنده اینستاگرامی، در رابطه آبله میمونی توضیحاتی ارائه کرد.

 

وی با عنوان این مطلب که آبله میمونی جزو بیماری‌های بومی آفریقا به شمار می‌رود، گفت: خاستگاه اصلی این بیماری میمون نیست، بلکه مخزن اصلی آبله میمونی، جوندگان هستند.

 

علوی با اشاره به وجود ۲ سویه آبله میمونی، افزود: این بیماری از سال‌های گذشته به صورت تک گیر در کشورهای دیگر وجود داشته است.

 

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی به وضعیت شیوع آبله میمونی که امسال در کشورهای اروپایی و آمریکا مشاهده شده است، اشاره کرد و گفت: امسال شاهد هستیم که درصد کشورهای درگیر آبله میمونی افزایش داشته و بیشتر شده است.

 

وی ادامه داد: هنوز به طور کامل، علت افزایش موارد آبله میمونی در کشورهای دیگر بررسی نشده که بدانیم چه عواملی باعث شده موارد انتقال بیماری افزایش یابد.

 

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی، با غیر عادی دانستن پروسه افزایش موارد آبله میمونی در کشورهای اروپایی و آمریکا، گفت: البته به شرایط اضطرار نرسیده، اما غیر عادی است.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14848 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۸ خرداد بازدید: 1541 ساعت: 7:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
4 چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5 شناسایی آبله میمونی در همسایگی ایران/ بهداشت فردی را جدی بگیرید ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
6 هشدار نسبت به سرعت گسترش سویه جدید آبله میمونی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
7 احتمال انتقال آبله میمونی از طریق هوا وجود دارد ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
8 روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ا...

  پروتئین زیاد ، علت از کارافتادن کلیه ها طبق بررسی ها هر آمریکایی 7 برابر و هر اروپایی 5 بر...

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 1 قبول است كه زندگی‌ها مدرن بی‌حس و حال شده است اما هنوز هم پاییز و زمستان برای خیلی‌ها یعنی فصل ترشی و شور انداختن و مربا و مارمالاد پختن! فقط ترشی‌خورها می‌دانند غذا خوردن به عشق «ترشی» یعنی چه!
قیمت دلار چه زمانی واقعی می‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس حوزه اقتصاد گفت: بنیاد قیمت دلار در بازار ایران مبتنی بر ما به التفاوت نرخ تورم ایران و آمریکا است بنابراین کاهش قیمت دلار نشان دهنده افت تورم است.
سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران پایگاه خبری لقمه: اتخاذ یک سیاست تهاجمی که مانند کشورهای چین و کره ظرف سه ماه بیماری را تقریبا ریشه کن کند و ما را به زندگی عادی برگرداند بسیار بهتر از ماه‌ها زندگی در ترس با عواقبی غیرقابل پیش بینی است.
توجه ویژه به بخش كشاورزی و امنیت غذایی در دولت آینده ضروری است پایگاه خبری لقمه: دكتر حامد نجفی معتقد است توجه ویژه دولت آینده به بخش كشاورزی و امنیت غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.