وزیر کار سومالی :
آمادگی برای صادرات روزانه 100 هزار کیلو گوشت قرمز به ایران


وزیر کار و امور اجتماعی و جوانان سومالی از آمادگی کشورش برای صادارات روزانه بیش از 100 هزار کیلو گوشت قرمز به ایران خبر داد.

به گزارش لقمه، محمد محمدی فرد در دیدار با وزیرکار و امور اجتماعی وجوانان سومالی اظهار داشت: امیدوارم اجلاس سران غیرمتعهدها در ایران برای کاهش مشکلات کشور سومالی نیز مفید واقع شود و نتایج این اجلاس برکاتی را برای امت اسلامی و کشورهای مستقل به خصوص مردم و حکومت سومالی داشته باشد.

محمدی فرد خاطر نشان کرد: پیام اصلی این اجلاس این بود که ملتهای مستقل به داشته‌ها و ظرفیتهای خود تکیه کنند و باور داشته باشند که بدون کشورهای بزرگ و ابرقدرت هم می‌توان در معادلات بین‌المللی موثر بود و همکاری بین کشورهای مستقل به ویژه کشورهای مسلمان باعث می‌شود از تجربیات هم استفاده کنند و افق روشنی را پیش رو داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه طبیعی است که این مسیر پرچالش خواهد بود،هم ابرقدرتها و هم وابستگان آنان در این مسیر مزاحمتهایی را ایجاد می‌کنند؛ اما مسئله مهم حسن تفاهم و حسن نیت و اعتماد برادران مسلمان نسبت به یکدیگر است. در این تعاملات یکی از محورهایی که می‌تواند به عنوان مبنایی برای تعمیق این حسن تفاهم در نظرگرفته شود،مسئله حمایت از محرومان در این تعاملات است.

معاون هماهنگی اموربین‌الملل کمیته امداد امام خمینی(ره) تصریح کرد: در تعاملات بین‌المللی برای محرومان باید جایگاه ویژه‌ای قائل باشیم؛ چرا که یک واقعیت انکارناپذیر است که طیف وسیعی از جوامع مستقل و مسلمان دچار فقر و محرومیت هستند،حتماً باید برکات این تعاملات بین‌المللی و مذاکرات و همکاریها شامل حال محرومان نیز بشود و محرومان از این وضعیتی که در آن به سر می‌برند، خارج شوند و وضعیت آنان بهبود پیدا کند.

محمدی فرد با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) رفتار بین‌الملل را در همین چارچوب و گفتمان تعریف می‌کند که راهگشای تعاملاتی در جهت حمایت از محرومان باشد،گفت:مبنای حرکت امداد تقویت ارتباطات بین ملتهای مسلمان برای حمایت و توانمندسازی محرومان در صحنه بین‌الملل است.


وی گفت: حضور دفتر نمایندگی کمیته امداد در کشور مسلمان سومالی در همین چارچوب شکل و استقرار یافته است و حمایتهایی که برادران ما در دولت و مجلس سومالی از حرکت امداد در این کشور داشتند قابل تقدیر و جای بسی خوشحالی است که افق آینده سومالی را به سمت ثبات سیاسی و وحدت و اتحاد ملی پیش می‌برد.

وی در ادامه با اشاره به ایجاد کارگاههای آموزشی کمیته امداد در کشور سومالی، عنوان کرد: طرحهای آموزشی باید با فرهنگ کار آن منطقه طراحی شود و کارگاههایی با آنچه مردم با آن آشنایی دارند و برایشان ملموس است،بین مردم ترویج پیدا کند.ما با استفاده از تجربیات گذشته کارگاههایی در سومالی ایجاد کردیم؛اما برای ایجاد اعتماد میان جوانان سومالی و خانواده‌های محروم،نیازمند کارگاههای جدیدی هستیم تا این باور را در آنان نهادینه کند تا رشد بهتری در این زمینه صورت گیرد.

محمدی فرد خاطرنشان کرد: ما با گسترش کار مثبت می‌توانیم مانع کارهای غیرسازنده و مخرب باشیم و فرهنگ عمومی را اصلاح کنیم و این کار با همکاری وزیر کار و اموراجتماعی و جوانان مثمرثمر خواهد بود و امیدواریم به زودی گزارش فراهم شدن مقدمات این کار به ما ارائه شود.

معاون هماهنگی اموربین المللی کمیته امدادامام خمینی(ره) افزود: نیاز است یک موسسه کارآفرینی با همکاری مقامات حکومتی، تجار و معتمدان،مسئولان فرهنگی و علما در این کشور و با نظارت وزیر کار و اموراجتماعی و جوانان سومالی به منظور ایجاد کار برای جوانان تاسیس شود،کمیته امداد هم آمادگی دارد در این کار خداپسندانه از هر کمکی که بتواند انجام دهد،دریغ نکند.

وی گفت: کمیته امداد امام(ره) تاکنون طرح 650 عنوان شغلی در زمینه‌های صنایع دستی، دامداری، زراعت، تعمیرات لوازم فنی و مشاغل خدماتی را در پیشینه کاری دارد که متناسب با بازار کار سومالی ارائه کرده است.

همچنین در این دیدارمحمود جردی، وزیر کار و امور اجتماعی و جوانان سومالی اظهار داشت: 75درصد از جمعیت کشور سومالی جوان هستند و بیشترین مشکلات این قشر از جامعه شغل و مسئله تحصیل و اسکان این جوانان است و همچنین مشکلات فرهنگی آنان که امیدوارم بتوانیم این مشکلات را حل کنیم تا دانش آموزان بتوانند تحصیلات خود را ادامه بدهند ودرکنار تحصیل یک حرفه ای هم یاد بگیرند و بتوانند به کسب و کار بپردازند و از کمیته امداد امام خمینی(ره) درخواست کمک در این زمینه داریم.

وی گفت: امیدواریم با تشکیل حکومت جدید در این کشورمشکلی که دزدان دریایی و همچنین گروههای القاعده و الشباب ایجاد کرده‌اند به زودی برطرف شود.

جردی تصریح کرد: حکومت قبلی کشور سومالی در20 آگوست تغییر می‌یابد و رئیس جمهوری جدید 7روز دیگر توسط 257نفر از نمایندگان مجلس انتخاب می‌شود و بدون شک مردم سومالی هم به یک آگاهی و خودباوری خوبی رسیده اند که بتوانند فرد مفیدی را انتخاب کنند.

وزیر کار و امور اجتماعی و جوانان سومالی همچنین آمادگی خود را برای صادرات برخی اقلام اعلام کرد و گفت: کشورسومالی آمادگی کامل دارد تا روزی حدود100هزار کیلو گوشت به ایران صادر کند و همچنین از کشورمان خواست تا در این کشور موسسات اقتصادی راه اندازی کند و با تاسیس بانک در این کشور با حکومت جدید همکاری خوبی باهم داشته باشند.

وی از کمکهای کمیته امداد امام خمینی(ره) تقدیر و تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد که این کمکها و انتقال تجربیات ادامه داشته باشد.


نقل از :فارس

کد: 1485 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 1985 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
3 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
4 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
6 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
9 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
10 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

  7 نکته مهم درمورد بستنی یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان...

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت