آ‌غاز آزمون باسکول‌های مرغداری‌ها و مراکز عرضه گندم و غلات


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل استاندارد استان تهران از آغاز طرح بازرسی و آزمون ادواری باسکول‌های مورد استفاده در مرغداری‌ها و مراکز عرضه و فروش انواع غلات به‌ویژه گندم، پس از طرح اصلاح یارانه‌ها توسط دولت، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از اداره کل استاندارد استان تهران، عباس نوری اظهار داشت: با توجه به فرارسیدن فصل برداشت گندم و لزوم کنترل باسکول‌های مراکز فروش و عرضه گندم و انواع غلات، طرح پایش و کنترل مراکز مذکور، برای مقابله با کم‌فروشی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، در استان تهران در حال اجرا است.

 
مدیرکل استاندارد استان تهران ادامه داد: همچنین، بازرسان استاندارد با همکاری آزمایشگاه‌های تایید صلاحیت شده، وسایل توزین در مرغداری‌ها را آزمون می‌کنند.
 
گفتنی است، تاکنون ۱۰ تا ۱۵ درصد از موارد آزمون‌شده، عدم انطباق با الزامات استاندارد داشته‌اند که باسکول‌دار موظف است در مدت دو هفته موارد عدم انطباق را برطرف کند و مجدد مورد آزمون قرار گیرد.
 
این مقام مسئول در پایان یادآور شد: وسایل توزین مورد استفاده در دادوستدهای عمومی، مطابق مقررات سازمان ملی استاندارد ایران، سالیانه دست‌کم یک مرتبه آزمون و برچسب‌گذاری می‌شوند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14868 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد بازدید: 1161 ساعت: 10:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاها...

  چگونه گرسنگی را کنترل کنیم؟ امتحان کنید این روش ‌ها را امتحان کنید و ببینید آیا می ‌توانید...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی و پیامدهای آن را بشناسید تحقیقات متعدد نشان می دهد که اضافه وزن و ناهنجاری های روحی رابطه مستقیمی با یکدیگر دارند.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
مقدار کالری غذاهایی که می‌خوریم چقدر است در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شده‌ایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بوده‌اند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا می‌کنیم.
نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.