آ‌غاز آزمون باسکول‌های مرغداری‌ها و مراکز عرضه گندم و غلات


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل استاندارد استان تهران از آغاز طرح بازرسی و آزمون ادواری باسکول‌های مورد استفاده در مرغداری‌ها و مراکز عرضه و فروش انواع غلات به‌ویژه گندم، پس از طرح اصلاح یارانه‌ها توسط دولت، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از اداره کل استاندارد استان تهران، عباس نوری اظهار داشت: با توجه به فرارسیدن فصل برداشت گندم و لزوم کنترل باسکول‌های مراکز فروش و عرضه گندم و انواع غلات، طرح پایش و کنترل مراکز مذکور، برای مقابله با کم‌فروشی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، در استان تهران در حال اجرا است.

 
مدیرکل استاندارد استان تهران ادامه داد: همچنین، بازرسان استاندارد با همکاری آزمایشگاه‌های تایید صلاحیت شده، وسایل توزین در مرغداری‌ها را آزمون می‌کنند.
 
گفتنی است، تاکنون ۱۰ تا ۱۵ درصد از موارد آزمون‌شده، عدم انطباق با الزامات استاندارد داشته‌اند که باسکول‌دار موظف است در مدت دو هفته موارد عدم انطباق را برطرف کند و مجدد مورد آزمون قرار گیرد.
 
این مقام مسئول در پایان یادآور شد: وسایل توزین مورد استفاده در دادوستدهای عمومی، مطابق مقررات سازمان ملی استاندارد ایران، سالیانه دست‌کم یک مرتبه آزمون و برچسب‌گذاری می‌شوند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14868 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد بازدید: 1227 ساعت: 10:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.
راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :
بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانه‌ها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شده‌اند.
10 توصیه برای وعده های غذایی سالم پایگاه خبری لقمه: دانشگاه علوم پزشکی تهران ، 10 نکته برای وعده های غذایی سالم به مردم توصیه کرده است.