آ‌غاز آزمون باسکول‌های مرغداری‌ها و مراکز عرضه گندم و غلات


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل استاندارد استان تهران از آغاز طرح بازرسی و آزمون ادواری باسکول‌های مورد استفاده در مرغداری‌ها و مراکز عرضه و فروش انواع غلات به‌ویژه گندم، پس از طرح اصلاح یارانه‌ها توسط دولت، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از اداره کل استاندارد استان تهران، عباس نوری اظهار داشت: با توجه به فرارسیدن فصل برداشت گندم و لزوم کنترل باسکول‌های مراکز فروش و عرضه گندم و انواع غلات، طرح پایش و کنترل مراکز مذکور، برای مقابله با کم‌فروشی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، در استان تهران در حال اجرا است.

 
مدیرکل استاندارد استان تهران ادامه داد: همچنین، بازرسان استاندارد با همکاری آزمایشگاه‌های تایید صلاحیت شده، وسایل توزین در مرغداری‌ها را آزمون می‌کنند.
 
گفتنی است، تاکنون ۱۰ تا ۱۵ درصد از موارد آزمون‌شده، عدم انطباق با الزامات استاندارد داشته‌اند که باسکول‌دار موظف است در مدت دو هفته موارد عدم انطباق را برطرف کند و مجدد مورد آزمون قرار گیرد.
 
این مقام مسئول در پایان یادآور شد: وسایل توزین مورد استفاده در دادوستدهای عمومی، مطابق مقررات سازمان ملی استاندارد ایران، سالیانه دست‌کم یک مرتبه آزمون و برچسب‌گذاری می‌شوند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14868 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد بازدید: 1251 ساعت: 10:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟ ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه...

  چرا خانم‌ها دوغ نخورند؟! مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد لبنیاتی مانند م...

  این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان تابستان فصل خوبی برای لذت بردن از میوه‌های خنک کنن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
یک رژیم لاغری خوشمزه این رژیم لاغری خوشمزه انواع مختلفی دارد اما چیزی که در همه این رژیم لاغری مشترک است این است که باید سعی کنید این میوه را بیشتر بخورید که اصلا" هم چیز بدی نیست زیرا این میوه سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی دیگر هستند.
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.