آ‌غاز آزمون باسکول‌های مرغداری‌ها و مراکز عرضه گندم و غلات


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل استاندارد استان تهران از آغاز طرح بازرسی و آزمون ادواری باسکول‌های مورد استفاده در مرغداری‌ها و مراکز عرضه و فروش انواع غلات به‌ویژه گندم، پس از طرح اصلاح یارانه‌ها توسط دولت، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از اداره کل استاندارد استان تهران، عباس نوری اظهار داشت: با توجه به فرارسیدن فصل برداشت گندم و لزوم کنترل باسکول‌های مراکز فروش و عرضه گندم و انواع غلات، طرح پایش و کنترل مراکز مذکور، برای مقابله با کم‌فروشی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، در استان تهران در حال اجرا است.

 
مدیرکل استاندارد استان تهران ادامه داد: همچنین، بازرسان استاندارد با همکاری آزمایشگاه‌های تایید صلاحیت شده، وسایل توزین در مرغداری‌ها را آزمون می‌کنند.
 
گفتنی است، تاکنون ۱۰ تا ۱۵ درصد از موارد آزمون‌شده، عدم انطباق با الزامات استاندارد داشته‌اند که باسکول‌دار موظف است در مدت دو هفته موارد عدم انطباق را برطرف کند و مجدد مورد آزمون قرار گیرد.
 
این مقام مسئول در پایان یادآور شد: وسایل توزین مورد استفاده در دادوستدهای عمومی، مطابق مقررات سازمان ملی استاندارد ایران، سالیانه دست‌کم یک مرتبه آزمون و برچسب‌گذاری می‌شوند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14868 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد بازدید: 1057 ساعت: 10:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

  میوه‌های پاییزی لاغرتان می‌كند بهترین روش برای جلوگیری از معضل چاقی در این فصل اس...

  تضمین سلامت زمستانی با این ۵ سبزی پایگاه خبری لقمه: برای این که با سرد شدن هوا هر وی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به تاثیری که کیفیت ظروف مصرفی بر غذای آنها می گذارد صرفا بر اساس قیمت کمتر اقدام به خرید ظروف می کنند اما این تصمیم هم بر طعم و بوی غذا و هم بر سلامتی افراد تاثیراتی دارد.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.