معاون وزیر جهاد کشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون تن است


پایگاه خبری لقمه: معاون امور برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیش بینی می‌شود میزان خرید تضمینی گندم امسال به ۶ میلیون تن برسد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه،  محمد قربانی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: علت این مسئله اجرای سیاستی بود که بر اساس آن کشاورزان از کودهای فسفاته و پتاسه استفاده کردند که روی عملکرد محصول تأثیر بسزایی داشت.

قربانی افزود: گزارش‌های فائو نیز حاکی از افزایش تولید غلات در کشور است.
 
وی همچنین با اشاره به کاهش ۴۵ درصدی قیمت کودهای فسفاته و پتاسه گفت: این امر تأثیر بسزایی در تولید محصولات کشاورزی داشته است.
 
سرپرست مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی همچنین با بیان اینکه میزان خرید تضیمینی گندم از سه میلیون و ۴۰۰ تن عبور کرده است، افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۰ درصد افزایش دارد.
 
سهراب سهرابی گفت: سال زراعی گذشته در همین تاریخ دو میلیون و ۶۹۰ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان خرید تضمینی شده بود.
 
سهرابی گفت: تاکنون بابت خرید تضمینی گندم، مبلغ ۲۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان معادل ۷۵ درصد طلب کشاورزان به حسابشان واریز شده و مابقی پول آنان از طریق تامین نقدینگی پرداخت می‌شود.
 
وی افزود: از زمان برداشت تاکنون بیشترین میزان خرید تضمینی گندم مربوط به استان‌های خوزستان با یک میلیون و ۳۵۴ هزار تن، گلستان ۶۷۱ هزار تن، فارس ۳۴۱ هزار تن و ایلام با ۱۶۷ هزار تن است.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14879 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱ تير بازدید: 1071 ساعت: 12:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میادین میوه و تره‌بار تهران؛ ستون پایداری معیشت در روزهای جنگ و رمضان ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۹ اسفند
2 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
4 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
5 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
6 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
7 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
11 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش‌ های طبیعی برای دفع سنگ کلیه یکی از دردناک‌ترین علت‌های مراجعه به بیمارستان‌ها ...

  بهترین‌ها برای مقابله با خستگی گاهی برای مقابله با خستگی لازم است از مکمل ها استف...

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ پایگاه خبری لقمه: گرچه هنوز تکلیف حذف ارز ۴۲۰۰ مشخص نیست اما در آستانه تصمیم‌گیری در این رابطه، سهم واردات اقلام اساسی با ارز ترجیحی تا چند برابر ارز نیمایی سنگین‌تر است، به طوری که فقط ۲۰ درصد ارزش دلاری و حدود ۱۲ درصد حجم واردات این کالاها در سامانه نیما تامین ارز می‌شود.
18 راه برای کاهش وزن و لاغری امروزه بسیاری از مردم لاغری را از جمله مشخصه‌های اصلی جذابیت و زیبایی می دانند، انتشار هزاران مقاله و کتاب مرتبط با رژیم های غذایی در کشورهای غربی و شرقی شاهد بر این مدعاست.
قیمت دلار چه زمانی واقعی می‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس حوزه اقتصاد گفت: بنیاد قیمت دلار در بازار ایران مبتنی بر ما به التفاوت نرخ تورم ایران و آمریکا است بنابراین کاهش قیمت دلار نشان دهنده افت تورم است.
همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.