رویکرد «کشت قراردادی» حمایت از کشاورزان است


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: رویکرد ما در کشت قراردادی، حمایت از کشاورزان است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، سید سعید راد در جلسه پایش روند پیشرفت کشاورزی قراردادی که به منظور بررسی آخرین اقدامات و هماهنگی‌های انجام شده برای اجرای کشت قراردادی با محوریت گندم در محل این شرکت برگزار شد، گفت: تحقق این مهم یک کار جهادی است که با همکاری دستگاه‌های ذیربط محقق خواهد شد.

 
وی با تأکید بر لزوم نگاه اجرایی و عملی به موضوع کشاورزی قراردادی، افزود: با تمام آبرو و اعتبارمان وارد میدان شده‌ایم تا این عملیات بزرگ را با روحیه جهادی در سراسر کشور، اجرا و عملیاتی کنیم.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اعلام اینکه نگاهمان به کشاورز، نگاه حمایتی و رویکردمان در کشت قراردادی، حمایت از کشاورزان است، خاطرنشان کرد: خدمت به این قشر زحمتکش را برای خود تکلیف و وظیفه می‌دانیم و تمام تلاشمان را انجام می‌دهیم تا موانع موجود یک به یک از پیش پای کشاورزان برداشته شود.

 

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15021 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر بازدید: 1192 ساعت: 10:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
4 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
7 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
11 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

  بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی ...

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد
وضعیت تغذیه مردم در ایران در ایران چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: آخرین تحقیقات در زمینه تغذیه مردم ایران نشان می‌دهند که ایرانیان با کمبود شدید روی و اضافه وزن در گروه‌های سنی مختلف روبرو هستند؛ موضوعی که لزوم توجه و برنامه‌ریزی برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و همچنین برطرف کردن کمبود ریزمغذی‌ها را نشان می‌دهد.
باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد بین دیابت و باکتری های روده ارتباط وجود دارد.
لاغری شکم، با کمک دکتر اوز! داشتن یک شکم صاف دست‌یافتنی است؛ به شرطی که فوت و فن‌هایش را بدانید! در ادامه مطلب، سؤالات و پاسخ‌هایی را خواهید دید که توسط دکتر مهمت اوز طراحی شده است و به این ترتیب در راه کوچک کردن شکم خود متوجه اشتباه‌هایتان خواهید شد و البته با نکته‌هایی طلایی آشنا می‌شوید که می‌توانید از آنها برای کوچک کردن شکمتان استفاده کنید.