قیمت سکه از ۲۰ میلیون تومان گذشت


پایگاه خبری لقمه: بررسی میدانی مهر از بازار بیانگر آن است که قیمت سکه از ظهر امروز از محدوده ۱۹ میلیون تومان گذشت و حداکثر با قیمت ۲۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله می شود.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، از ابتدای آذر ماه سال جاری قیمت سکه در بازار رکوردهای جدیدی را ثبت کرد؛ به گونه‌ای که برای نخستین بار از مرز ۱۶ میلیون تومان گذشت و وارد کانال ۱۷ میلیون تومان شد.

 
پس از این جهش قیمتی، سکه دیگر از نردبان گرانی پایین نیامد تا جایی که بررسی‌های میدانی خبرنگار مهر از بازار نشان می‌دهد که امروز صبح قیمت سکه در محدود ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود اما از ظهر وارد کانال ۲۰ میلیون تومان شد که یک رکورد جدید محسوب می‌شود.
 
بر همین اساس، حداقل قیمت سکه طرح جدید در بازار ۱۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و حداکثر قیمت ۲۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.
 
این در حالیست که نرخ اونس جهانی طی هفته گذشته کاهش ۷ دلاری را تجربه کرد و امروز و فردا نیز بازارهای جهانی تعطیل هستند، اما به نظر می‌رسد قیمت سکه در ایران به تبعیت از نرخ دلار قصد نزولی شدن را ندارد.
 
نکته قابل توجه آنکه حباب سکه نیز روز به روز بزرگ‌تر می‌شود تا جایی که امروز حباب سکه طرح جدید به مرزهای ۳ میلیون تومان هم نزدیک شد.
 
در این ارتباط نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و جواهر استان تهران می‌گوید: افزایش قیمت‌ها در بازار سکه و طلا به اوج خود رسیده است و توصیه ما همانطور که پیش‌تر نیز تاکید شد، این است که فعلاً مردم سعی کنند به این بازارها ورود نکنند و منتظر اجرای سیاست‌ها و مدیریت بانک مرکزی در رابطه با نرخ ارز و تأثیر آن بر بازارهای داخلی و همچنین کاهش و ثبات نرخ ارز باشند.
 
طبق تاکید بذرافشان، افزایش‌های فعلی قیمت سکه کاذب است که بایستی کاهش پیدا کنند و احتمال این کاهش نیز وجود دارد.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15054 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي بازدید: 1055 ساعت: 3:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ دي
2 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
3 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
5 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
6 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
7 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
8 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
9 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
11 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

  خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت زرد رنگی‌ است آرامش‌بخش و شادی‌آفرین. با دیدن این ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت