7 نکته برای غذا خوردن در رستوران


پایگاه خبری لقمه: فرقی نمی‌کند که در یک فست‌فود غذای مختصری بخورید و یا در یک رستوران بزرگ شام میل کنید؛ لازم است که منو را با دقت بخوانید به ویژه اگر طرفدار تغذیه‌ی سالم هستید و به غذایتان اهمیت می‌دهید.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، بعضی‌ها حتی از شنیدن اسم رستوران و غذا خوردن در بیرون از منزل وحشت دارند. یعنی تصور می‌کنند که غذا خوردن بیرون الزاماً آن‌ها را مسموم خواهد کرد. اما این‌طور نیست. تغذیه‌ی سالم داشتن به این معنی نیست که خود را از رستوران رفتن محروم کنید. برای این که در رستوران و بیرون از منزل هم بتوانید خوب غذا بخورید به این توصیه‌ها توجه کنید.


به دنبال غذای سالم باشید

فرقی نمی‌کند که در یک فست‌فود غذای مختصری بخورید و یا در یک رستوران بزرگ شام میل کنید؛ لازم است که منو را با دقت بخوانید به ویژه اگر طرفدار تغذیه‌ی سالم هستید و به غذایتان اهمیت می‌دهید. افرادی که مراقب وزن ایده آل خود هستند از رفتن به رستوران خودداری می‌کنند. اما واقعیت این است که شما می‌توانید غذایتان را در رستوران میل کنید و در عین حال مراقب وزنتان نیز باشید. ادامه‌ی مطلب را مطالعه بفرمایید تا بگوییم چگونه!


انتخاب خوب شرط سلامتی

هر چه رستورانی که می‌روید شیک و خوب باشد کمتر پولتان را دور ریخته‌اید. اگر اهل رستوران‌های خارجی هستید توجه داشته باشید که به عنوان مثال رستوران‌های ایتالیایی دو یا سه برابر بیشتر از نیاز روزانه‌تان پروتئین و گلوسید به خوردتان می‌دهند. رستوران‌های ژاپنی، تایلندی، یونانی و هندی در مقایسه با رستوران‌های مکزیکی، چینی و یا ایتالیایی کمتر به تناسب اندامتان آسیب می‌زنند. به خاطر اینکه در این رستوران‌ها گوشت‌ها به صورت کباب شده سرو شده و غذاهای سرخ کردنی کمتر سرو می‌شوند. اگر طرفدار رستوران‌های ژاپنی و سوشی‌های معروف آن‌ها هستید سس سویای کم نمک سفارش دهید.


به واژه های داخل منو دقت کنید

غذای مفیدی به نام «ویژه»، «سفارشی»، «مخصوص» و غیره وجود ندارد. این واژه‌ها نشان می‌دهند که غذای تهیه شده با حجم بیشتری سرو می‌شود و بدتر اینکه سرشار از چربی و نمک است. در واقع برای اینکه غذا خوشمزه تر شود از نمک و چربی بیشتری استفاده کرده و با حجم زیادی سرو می‌کنند. برای همین توصیه می‌کنیم به این واژه‌ها اعتماد نکنید. بر عکس اگر در منویی واژه‌هایی مانند «کباب شده»، «بخار پز» و «تنوری» دیدید می‌توانید با خیال راحت‌تری انتخاب کنید. توصیه می‌کنیم قبل از سفارش غذا منو را با دقت بخوانید.


اگر طرفدار گوشت هستید

اگر جزو کشته مرده‌های گوشت باشید احتمالاً توجهی به سالاد نخواهید داشت. پس حتماً گوشت‌های کم چرب‌تر سفارش دهید. غذاهایی که با سینه‌ی مرغ تهیه می‌شوند بهتر از آن‌هایی هستند که با ران مرغ سرو می‌شوند. چون سینه‌ی مرغ کم چرب‌تر است. توجه داشته باشید که سینه‌ی مرغتان نیز بدون پوست باشد. باید بدانید که سینه‌ی مرغ به همراه پوست هشت گرم چربی بیشتری نسبت به سینه‌ی بدون پوست دارد.

با پیش غذای مناسب شروع کنید

پیش غذا را فراموش نکنید. سوپ سبزیجات، سوپ ذرت یا سالاد گزینه‌ی مناسبی است. لازم نیست که سس‌های رژیمی سفارش دهید. بگویید به سالادتان سس نزنند و از سس سرکه یا خود سرکه استفاده کنید. دو قاشق غذا خوری سس سرکه برای صرف سالادتان کافی است. زمانی که شیشه یا ظرف سس را روی سالادتان گردش می‌دهید حدود یک سوم فنجان سس به آن اضافه می‌شود که معادل 6 قاشق است. بهتر است برای اضافه کردن سس یا سرکه از قاشقتان استفاده کنید.


از سوال کردن خجالت نکشید

اگر در مورد غذایی که می‌خواهید سفارش دهید ابهامی دارید حتماً در مورد نحوه‌ی طبخ آن از پیشخدمت سۆال کنید. معمولاً پیشخدمت‌ها در مورد خوب یا بد بودن غذا حرفی نمی‌زنند و فقط می‌گویند فلان سوپ یا فلان غذایمان خوشمزه است. برای همین لازم است که سۆالات دقیق‌تری بپرسید. مثلاً اینکه فلان غذا با خامه تهیه شده یا کره؟ در این صورت است که می‌توانید میزان کالری دریافتی را تخمین بزنید و بخواهید که مثلاً کره یا خامه‌ی کمتری به غذایتان اضافه کنند. اگر خجالت بکشید و سۆال نکنید مجبورید هر غذایی که جلویتان می‌گذارند را میل کنید.


با میل به شیرینی‌جات چه کنیم؟

اگر جزو افرادی هستید که می‌گویید «از هر چه بگذریم سخن دسر خوش‌تر است» و اصلاً اهل شریک شدن دسرتان با افراد دیگر نیستید سعی کنید دسرهای به اصطلاح کم «ملات تری» سفارش دهید. منظورمان این است که دسرهایی که خامه و قند کمتری دارند را انتخاب کنید. توجه بفرمایید که چیزی به نام دسر رژیمی وجود ندارد. این واژه‌ها فقط تبلیغات است تا فروش رستوران‌ها بالا برود. می‌توانید دسر میوه ای انتخاب کنید. یا اینکه بهتر است قهوه با شیر بدون چربی سفارش دهید. البته اگر جزو افرادی هستید که به دلیل مشغله‌ی کاری یا مشکلات مالی کمتر گذرتان به رستوران می‌افتد نگرانیتان کمتر خواهد بود و می‌توانید دلی از عزا در بیاورید. اما اگر جزو مشتریان دائم رستوران‌ها هستید باید بدانید که سرآشپزها به فکر تناسب اندام شما نخواهند بود. کره و نمک جزو پر مصرف‌ترین مواد غذایی سرآشپزها محسوب می‌شوند. آن‌ها می‌خواهند شما از غذایی که می‌خورید لذت ببرید. نگرانی برای سلامت و تناسب اندامتان پای آن‌ها نیست. پس اگر جزو مشتری‌های دائم رستوران‌ها هستید بهتر است با دقت بیشتر غذا انتخاب کنید و بیشتر به فکر سلامتیتان باشید.

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 3664 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۳۱ فروردين بازدید: 5231 ساعت: 7:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
5 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
6 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
7 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
8 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
9 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری بعضی افراد به دلیل اعتقادات مذهبی یا برخی باورهایش...

  پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تار...

  کمبود آب چه بر سر انسان می‌آورد؟ یک متخصص تغذیه گفت: کلیه فرآیندهای بدن و تمام واکن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
آیا رژیم سیب و تخم‌مرغ لاغر می‌کند؟ رژیم غذایی «سیب» و کاهش 4 کیلوگرم وزن در 5 روز، رژیم لیمو و شکست دادن سرطان در 30 روز، با رژیم قارچ در هر 10 روز 3 کیلو لاغر شوید، رژیم تخم‌مرغ و عسل، رژیم قهوه، رژیم چای و خرما و .... این اسامی را بارها و بارها از زبان دوستان می‌شنویم یا در اینترنت می‌خوانیم.
«آردگیز گردانی» آیین سنتی هرمزگانی ها در نیمه شعبان «آردگیز گردانی» از آیین های سنتی در استان هرمزگان است که براساس آن ذوستداران اهل بیت(علیهم السلام) در شب میلاد امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف) برای سلامتی آن حضرت، نذورات توزیع می کنند.
زندگی شاداب‌ با این 10خوراکی انسان از همان آغاز خلقت به‌دنبال اکسیر جوانی بوده تا بتواند سالم و شاداب زندگی کند و طول عمر بیشتری داشته باشد. گرچه هنوز هم نتوانسته به این معجون خالص دست یابد، اما مصرف بعضی غذاها در رژیم غذایی روزانه دست‌کمی از اکسیر جوانی ندارد.