صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور


پایگاه خبری لقمه: آمار صادرات آبزیان در سال جاری نشان می دهد از دهم تا هفدهم بهمن امسال دو میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از ایران صادر شده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از سازمان شیلات ایران، عباس مختاری، مدیر کل دفتر بهبود و کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان گفت: از دهم تا هفدهم بهمن امسال دو میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور صادر شده است.

 
وی افزود: در این تاریخ خوراک ماهی قزل آلا با ۱۰۴.۸ تن بیشترین حجم صادرات را تشکیل می‌دهد و خوراک ماهی کپور نیز رقمی معادل ۴۸۷.۲ تن را داراست.
 
مدیر کل دفتر بهبود و کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان تصریح کرد: در این مدت ۲۹۱.۹ تن ماهی خشک، ۲۳۸.۵ تن ماهی تازه، ۱۸.۵ تن خرچنگ، ۲۷.۸ تن ماهی مرکب، ۳۴۵.۳ تن ماهی یال اسبی صادر شده است.
 
وی در ادامه خاطر نشان کرد: حجم میگوی صادر شده ۵۶۱ تن، ماهی حسون ۸۴ تن، مارماهی ۷۸/۴ تن ماهی طلال حجمی معادل ۲۶/۵ تن را داشته است.
 
مختاری حجم کل آبزیان صادرشده را ۲۶۴.۵ تن عنوان کرد و تصریح کرد: در این مدت فقط ۷۲.۷۵ تن اسکیپ چک به کشور وارد شده است.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

  

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15127 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن بازدید: 982 ساعت: 1:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
10 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال پایگاه خبری لقمه: بیش از ٨٠درصد بزرگسالان مبتلا به...

  خودمراقبتی، ارزان‌ترین راه جلوگیری از مشکلات پرهزینه دندانی رئیس دانشکده‌ دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید ص...

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.
فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
گیاهان انرژی زا را بشناسید گیاهان انرژی زا، علاوه بر ایجاد انرژی، سلامت و تعادل سیستم دفاعی بدن را نیز بهبود می بخشد.