اعتبار ۱۸ هزار میلیاردی برای طرح کاشت یک میلیارد درخت


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت به ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، عباسعلی نوبخت رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: اختصاص ۲۵۰ میلیارد تومان در قالب ردیف بودجه برای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، رقم ناچیزی است و ما روی مشارکت مردم، صنایع و دستگاه‌های مختلف حساب کرده‌ایم.

 
وی هزینه تولید، کاشت و نگهداری از هر درخت را ۱۰۰ هزار تومان در کشور اعلام کرد.
 
نوبخت ادامه داد: هزینه تولید، کاشت و نگهداری از درخت در هر کشوری متناسب با شرایطی که دارد متفاوت است، به طوری که هزینه آن در مناطق خشک مانند عربستان ۱۰ دلار هزینه برمی‌دارد.
 
وی در همین حال مدت نگهداری از هر درخت را برای استقرار حدود ۱۰ سال عنوان کرد.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: یک سوم بودجه سازمان‌های منابع طبیعی در کشورهای جهان صرف احیا و توسعه جنگل‌ها می‌شود.
 
وی تصریح کرد: در راستای اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، ۲۰ درصد کار مربوط به بخش تولید نهال و انتقال، ۱۰ درصد کاشت و ۷۰ درصد نگهداری است.
 
نوبخت در اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت از صنایع آلوده کننده و بخش خصوصی خواست در عمل مشارکت داشته باشند و تنها به حمایت‌های زبانی اکتفا نکنند.
 
وی افزود: تاکنون از بین بیش از ۲۸ تفاهم‌نامه صورت گرفته با دستگاه‌های مختلف در مشارکت با این طرح، تنها ۳ شرکت صنعتی گلرنگ، هلدینگ خلیج فارس و ایران خودرو به مراحل نهایی رسیده است.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

  

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15345 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور بازدید: 658 ساعت: 4:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
3 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
5 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
6 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
7 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
9 واریز یارانه یلدایی صحت ندارد ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
11 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 میوه زمستانی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن سرمای زمستان یکی از عوامل ابتلا به سرماخوردگی، آن...

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

  دوری از اضافه وزن در رستوران از نخستین نیازهای بشری، تهیه و تدارک غذای کافی، من...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.