صبحانه چه غذاهایی نخوریم


پایگاه خبری لقمه: بدترین گزینه های غذایی برای صبحانه در این مقاله معرفی می شوند که در کمال تعجب برخی از این گزینه ها بسیار محبوب و پر مصرف هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، صبحانه مهمترین وعده غذایی در روز محسوب می شود که گاهی به دلایل مختلف جدی گرفته نمی شود و با مصرف غذاهایی که در زیر به آنها اشاره می کنیم، آن را به وعده ای نامناسب برای بدن تغییر می دهیم.

 

ماست بدون چربی

مصرف تنها یک فنجان ماست بدون چربی در هنگام صبح باعث احساس گرسنگی در اواسط روز می شود. بسته به سطح فعالیت بدنی و وزن، هر فردی باید حداقل ۲۵۰ تا ۵۰۰ کالری در هنگام صبح دریافت کند. بنابراین می توانید از مصرف ماست بدون چربی به تنهایی اجتناب کرده و به آن بلغور جو که یک وعده غذایی کامل تر است و به انرژی شما اضافه می کند، بیفزایید.


آبمیوه

برخی از افراد قادر به هضم قند موجود در میوه و سبزیجات نیستند و زمانی که این قندها به صورت مایع نوشیده می ‌شوند با سرعت بیشتری به روده می ‌رسند. این قندها که فودمپ‌ نامیده می ‎شوند، کربوهیدارت‌ های کوچکی هستند که در برخی از مواد غذایی وجود دارند و باعث بروز علائم گوارشی مانند نفخ، درد معده، اسهال و یبوست می ‌شوند. بعلاوه هیچ دلیل منطقی یا سندی وجود ندارد که نشان بدهد مایع کردن میوه و سبزیجات از خوردن جامد آنها بهتر است.


قهوه شیرین

یکی از انتخاب های محبوب در میان افرادی که میل به خوردن صبحانه کامل ندارند، قهوه است. اما بسیاری از افزودنی ها به قهوه از جمله کربوهیدرات و قند، تنها به میزان کالری دریافتی می افزاید و بدون فیبر و پروتئین است. این نوع قهوه اگرچه انرژی شما را به طور موقت افزایش می دهد به همان میزان نیز می تواند آن را سرکوب کند.


دونات

به خاطر داشته باشید که دونات ها مملو از قندهای تصفیه شده، چربی های ترانس، روغن هیدروژنه و آرد سفید فرآوری شده اند هستند و و فایده تغذیه ای ندارند.


نان شیرینی حلقوی

از نشاسته سفید و نان شیرینی حلقوی اجتناب کنید؛ چرا که این نوع شیرینی ها با آرد گندم تصفیه شده که حاوی هیچ مواد مغذی و فیبر نیستند، درست می شوند. اکثر شیرینی ها در حال حاضر حاوی مقادیر بالایی از قند و سرشار از پنیر خامه ای و کره و چربی های اشباع شده هستند و منجر به افزایش قند و سطوح انسولین در بدن می شوند.

 

بیکن و سوسیس

گوشت های فراوری شده مضرترین نوع گوشت هستند و متخصصان دانشگاه هاروارد اعلام کرده اند که هر ۱,۸ اونس گوشت فراوری شده، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا ۴۲ درصد بالا میبرد. بعلاوه سدیم بیش از حد موجود در این گوشت ها می تواند باعث یک افزایش ناگهانی در فشار خون شود و آن همچنین ممکن است احتمال سکته مغزی در افراد مبتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد.


پنکیک

پن کیک ها مواد غذایی محبوبی برای صبحانه محسوب می شوند و امروزه با مخلوط های آماده در فروشگاه ها موجود هستند که حتی راحت تر درست می شوند. پن کیک ها غنی از کربوهیدرات ها هستند که بطور حتم معده شما را پر می کند، اما به سرعت نیز میل به خوردن غذا را به بعلت گرسنگی زودرس تشدید می کند. به علاوه انتخاب چاشنی های روی غذا، مانند شربت، پودر شکر و ... منجر به چاقی و اضافه وزن می شود.


غلات بدون سبوس

این نوع غلات دارای کربوهیدرات و قند فراوان است در حالی که فیبر کمی دارد و باعث افزایش ناگهانی قند خون و افت ناگهانی آن می شود. توصیه به انتخاب غلات صبحانه حاوی سبوس است که حداقل ۳ گرم فیبر در هر وعده داشته باشد. شما می توانید فیبر اضافه را از طریق مصرف توت ها، جوانه گندم، دانه کتان یا بادام خرد شده در وعده صبحانه به دست بیاورید.


غلات شیرین شده

سازمان غذا و داروی آمریکا متذکر شده است که رنگ های مواد غذایی مورد استفاده در این غلات در کودکان منجر به بیش فعالی می شود. این نوع مواد غذایی همچنین با شیرین کننده های مصنوعی و طعم دهنده هایی که می تواند باعث چاقی شود، بسته بندی شده است. اگر شما ترجیح می دهید که این نوع غلات را برای صبحانه بخورید، سعی کنید که آنها را با فیبر بالا و قند کم امتحان کنید و یا این که به آنها ترکیبات پروتئین و چربی های سالم بیفزایید.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سیمرغ

کد: 13882 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين بازدید: 1513 ساعت: 6:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
2 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
3 صبحانه نخوردن موجب اختلال در بدن می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
7 نوشیدن قهوه قبل از خوردن صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
8 روش هایی که سطح انرژی روزانه را افزایش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
9 نورپردازی برج آزادی و میلاد در روز جهانی دیابت/ غربالگری «دیابت» در 75 ایستگاه مترو ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
10 عملکرد مغز را با این صبحانه تقویت کنید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه ...

  این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند! پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...

  این‌ها را بخورید تا سوی چشمانتان زیاد شود در این مقاله مواد غذایی مفیدی را معرفی می‌کنیم که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با خوردن این خوراکی ها شاد بمانید سه خوراکی وجود دارد که انسانها با خوردن آنها افراد به افسردگی مبتلا نمی شوند...
این هندی‌های عجیب‌خور! پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.
داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.