دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص دندانپزشک کودکان گفت: انجام برخی از اقدام‌های بهداشتی در کودکان، باید از قبل از رفتن به مدرسه، به آنها آموزش داده شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سیده فاطمه محمودآبادی متخصص دندانپزشکی کودکان در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در خصوص پوسیدگی دندان‌های دانش‌آموزان گفت: مراقبت از دندان‌های کودکان خصوصاً دندان‌های شیری از ابتدای رویش بسیار اهمیت دارد. امروزه بسیاری از والدین به میزان اهمیت سلامت دندان‌های شیری فرزندشان واقف بوده و برای مراقب‌ از آن‌ها وقت و حوصله به خرج می‌دهند. اما همچنان بخش کوچکی از والدین به این مسئله، توجه لازم را ندارند.
 
وی در ادامه در خصوص آمار پوسیدگی دندان در کودکان بیان کرد: من درحال حاضر آمار دقیقی از پوسیدگی دندان کودکان در سطح کشور ندارم؛ اما چیزی که با چشم در میان مراجعینم مشاهده می‌کنم، پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان است. 
 
این دندانپزشک در این خصوص توضیح داد: امروزه برخی از پدر و مادرها حوصله لازم را برای آموزش و عادت دادن فرزندشان به مسواک زدن ندارند و یا گاهی وقت نمی‌کنند. درحال حاضر کودکانی به من مراجعه می‌کنند که در سن دوسالگی دچار آبسه دندانی و عفونت‌های شدید شده‌اند چون بهداشت دهان و دندان خود را رعایت نکرده و مسواک نزده‌اند. همچنین امروزه پوسیدگی دندان در دانش‌آموزان که کمی بالغ‌تر شده‌اند هم دیده می‌شود.
 

چرا دانش‌آموزان دچار پوسیدگی دندان می‌شوند؟

 
محمودآبادی در پاسخ به چرایی پوسیدگی دندان در دانش‌آموزان گفت: تا قبل از زمان رفتن کودک به مدرسه یعنی در همان سنین ۴-۳ سالگی والدین باید یک سری از عادت‌های رفتاری و روتین‌های بهداشتی را به فرزندشان آموزش بدهند. اگر کودک در این رده سنی به انجام برخی از کارهای روزانه خود مانند مسواک زدن عادت نکند دیگر نمی‌تواند اینکار را انجام دهد.
 
وی در خصوص مسواک زدن در دانش‌آموزان توضیح داد: برای دانش‌آموز باید مسواک زدن، یک امر طبیعی باشد. باید تا قبل از رفتن به مدرسه با انجام این کار کنار آمده باشد. بچه‌ای که مدرسه می‌رود باید بداند در روز چند وعده مسواک را چگونه بزند. چه خوراکی‌هایی را بخورد یا نخورد. باید بداند که دندان‌هایش چقدر مهم و با ارزش هستند. چگونه باید از دندان‌هایش به خوبی مراقبت کند و... ایجاد عادت مسواک زدن در کودکان اصلاً کار سختی نیست. 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :فارس

کد: 15425 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر بازدید: 262 ساعت: 9:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان ۱۴۰۰ جمعه ۱۸ تير
2 آمار پوسیدگی دندان در کودکان ایرانی نسبت به میانگین جهانی بالاتر است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
3 چگونه از خرابی دندان پیشگیری کنیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
4 استفاده از دهان شویه‌ها باید با مشورت پزشک انجام شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
5 راهکار اصلی پیشگیری از پوسیدگی دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
6 عوارض ترکیب الکل با نوشیدنی‌های انرژی‌زا چیست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
7 داشتن «لبخند هالیودی» به چه قیمتی؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 کم توجهی به پیشگیری و سلامت دهان و دندان در کشور ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
9 هر روز صبح‌تان را با آب گرم و لیمو شروع کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
10 ارتباط بیماری دیابت با عفونت و پوسیدگی دندان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسا...

  سالاد را جایگزین غذا نکنید معمولا انواع سالادهایی که ما ایرانی‌ها مصرف می‌کنی...

  نوشیدن چای در زمان نامناسب و بروز کم خونی کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام گفت: ص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
آشنایی با سوپرمن‌های دنیای تغذیه ارزش و اهمیت تغذیه بر کسی پوشیده نیست. سلامتی تک‌تک ما در گرو همین مواد غذایی است که می‌خوریم.
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.