صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
صادرات و واردات
>
آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه
آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه
پایگاه خبری لقمه: بر اساس مجوز دفتر مقررات وزارت صمت، واردات دام زنده توسط شرکتهای تعاونی مرزنشینان در گمرکات مرزی کلید خورد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، مدیر کل دفتر مقررات صادرات واردات وزارت صمت در نامهای به گمرک ایران اعلام کرد که واردات دام زنده از گمرکات مرزی قانونی شد.
در این مکاتبه آمده است: بر اساس تصمیمات متخذه در جلسه مورخ ۱۴۰۲/۹/۱۸ کارگروه ماده ۱۲ قانون ساماندهی مبادلات مرزی، واردات دام زنده توسط شرکتهای تعاونی مرزنشینان کلیه استانهای مرزی طبق سهمیه تخصیصی مجاز بوده و میزان آن بدون محدودیت تعیین گردیده است.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15466
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
بازدید:
591
ساعت:
7:16 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2
صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد
۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3
آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار میکنید؟
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
4
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5
غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز!
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
6
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
7
چرا بادام ایرانی از بادامهای خارجی بهتر و گرانتر است؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
8
کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
9
عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل میشود
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
10
موز با دلار گران شد
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
11
قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
8 غذا که مغز را جوان و سالم نگه میدارد
فرتوتی، آلزایمر و کاهش حافظه ناشی از افزایش سن:این...
ماست و انواع میوه ها لایه بردارهای مفید پوست
اسید های موجود در ماست و میوه جات لایه های مرده پو...
چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟
رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خودتان لوازم آرایش و لایهبردار طبیعی بسازید
ازم نیست برای خرید کرم، لوسیون، لوازم آرایش و تونرهای گران قیمت هزینه زیادی متقبل شوید. به راحتی می توانید با خوراکی های ساده ای همچون قهوه، ماست و چغندر پوست خود را شفاف، زیبا و آرایش کنید.
گوجه های بنفش به چه کار میآیند؟
دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم
تاریخچه تولید اولین نمونههای ویفر به قرن هفتم میلادی برمیگردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندیها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه میکردند.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی
این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقتگیر نبودن به غذای سنتی ترجیح میدهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان میفروشند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است