از سوی مرکز آمار؛
تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد


پایگاه خبری لقمه: طبق گزارش مرکز آمار ایران، در شهریورماه سال جاری بیشترین افزایش قیمت برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور مربوط به گروه سبزیجات و حبوبات است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مرکز آمار ایران طی گزارشی میزان تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور در شهریور ماه ۱۴۰۳ را منتشر کرد که به شرح ذیل است:

 

گروه نان و غلات

 
در این گروه، اقلام «شیرینی خشک» با ۱.۸ درصد و «برنج خارجی درجه یک» با ۱.۳ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «رشته آش» با منفی ۴.۳ درصد است.
 

گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های گوشتی

 
در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام «مرغ ماشینی» با ۵.۱ درصد و «ماهی قزل آلا» با ۱.۹ درصد است.
 

گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن

 
در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «تخم مرغ» با ۵.۶ درصد، «کره پاستوریزه» با ۴.۵ درصد و «ماست پاستوریزه» با ۲.۱ درصد است.
 

گروه میوه و خشکبار

 
در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «کشمش پلویی» با ۳.۰ درصد و همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به «هندوانه» با منفی ۲۳ درصد، خربزه با کنفی ۱۹.۲ درصد و هلو با منفی ۱۰ درصد است.
 

گروه سبزیجات و حبوبات

 
در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «خیار» با ۱۳.۵ درصد و «هویج فرنگی» با ۹.۸ درصد و «قارچ» با ۷.۹ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «گوجه فرنگی» با منفی ۱۰.۴ درصد و «پیاز» با منفی ۵.۰ درصد است.
 

گروه قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

 
همچنین در گروه قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «سس گوجه فرنگی» با ۳.۷ درصد و «رب گوجه فرنگی» با ۳.۲ درصد است. 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :مهر

کد: 15652 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر بازدید: 602 ساعت: 5:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
2 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
4 تورم مواد غذایی ایران نزولی شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
5 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
6 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
7 دومین اقتصاد جهان به تورم صفر درصد دست پیدا کرد ۱۴۰۲ شنبه ۲۲ مهر
8 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
9 کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ خرداد
10 قیمت دلار چه زمانی واقعی می‌شود؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۹ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هورمون‌درمانی در باشگاه‌های بدنسازی؛ معجزه یا تقلب؟ دكتر كیمیاگر گفت: این روند می‌تواند ماهی یک کیلو ب...

  بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی ...

  مصرف غذاهای آماده، توده های متورم دور پلك را تشدید می كند دكتر شاهرخ میلان در گفت و گویی افزود: این توده های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است اگر تغییر به یک رژیم غذایی سالم منجر به کاهش وزن نشد، ناامید نشوید؛ چراکه در هر صورتی تغذیه سالم به نفع سلامت قلب است.
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.