صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه
پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه
انگور مهمترین محصول روستای هزاوه در شهرستان اراک است ، اواخر تابستان و اول پاییز فصل چیدن انگور تهیه شیره انگور و باسلوق است.
نقل از :شبستان
کد:
12081
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
بازدید:
2767
ساعت:
1:30 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2
مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد
۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3
روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
4
فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو
۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
5
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
6
باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده
۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
7
آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب!
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
8
جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پختوپز در نمایشگاه!
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
9
«سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
10
آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟
۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
11
آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کله پاچه خورها بخوانند
لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...
1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری
یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...
آشنایی با عوامل اصلی که مانع کاهش وزن میشوند
لقمه: آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با وجو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا پس از رفع تحریمها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟
عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه حلال جهانی در گفتوگویی به دوره پسا تحریم و فرصتها و تهدیدهایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار میدهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت
پایگاه خبری لقمه: عدم کاهش چشم گیر تورم با توجه به موفقیت دولت سیزدهم در نزولی کردن روند رشد نقدینگی، نشان می دهد نوسانات نرخ ارز نقش غیر قابل انکاری را در جهش های تورمی ایفا می کند و مهار پایدار تورم مستلزم اعمال و اجرای سیاست های تثبیتی به صورت کامل است.
تغذیه در سفرهای تابستانی
چگونه میتوان در طول سفر که غذای روح فراهم میشود، با رعایت چند نکته ساده تغذیهای سلامت جسم را تامین کنیم و سفری دلپذیر را تجربه نماییم.
چگونه برای کاهش وزن اشتهای خود را کم کنیم؟
اگر شما فردی هستید که تمایل به خوردن به طور مکرر دارید، بدن شک یا دچار اضافهوزن هستید و یا دچار اضافهوزن خواهید شد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است