صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه
پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه
انگور مهمترین محصول روستای هزاوه در شهرستان اراک است ، اواخر تابستان و اول پاییز فصل چیدن انگور تهیه شیره انگور و باسلوق است.
نقل از :شبستان
کد:
12081
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
بازدید:
3345
ساعت:
1:30 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2
مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد
۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3
روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
4
فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو
۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
5
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
6
باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده
۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
7
آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب!
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
8
جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پختوپز در نمایشگاه!
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
9
«سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
10
آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟
۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
11
آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کدام بیماریها با جراحی چاقی درمان میشوند؟
پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با...
سبزیها با این روشها خوشمزهتر میشوند
از ویژگیهای یک رژیم غذایی سالم این است که در آن ا...
کیک ها خوشمزه هستند ولی ...
کیک ها از جمله شیرینی های اشتها برانگیزی هستند ک...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
روانشناسی تغذیه؛ تو را از غذا خوردنت میشناسم!
شما چه نوع غذاهایی را بیشتر دوست دارید؟ غذاهای گوشتی؟ غذاهای نشاستهای؟ سبزیجات یا میوهها؟ ..
معرفی نخستین نانوایی بشردوست در همدان
پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان نخستین نانوایی بشردوست استان را معرفی کرد.
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غذایی حاوی پروتئین، چربیهای سالم، غلات و سبزیجات مغذی نقش تعیینکنندهای در تأمین انرژی و حفظ سلامتی دارند. با ایجاد تعادل در رژیم غذایی و بهرهگیری از مواد غذایی گرم و مغذی، میتوانید احساس راحتی و انرژی بیشتری داشته باشید.
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم
پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالشهای مختلف، پیشرفتهای چشمگیری در علم داشتهاند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینههایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشتهاند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که میتواند الهامبخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است