معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد؛
اجرای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتاری اراضی کشاورزی در سال آینده


پایگاه خبری لقمه: معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: سال آینده ۲ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی کشور باید تحت کشت قراردادی قرار گیرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «علیرضا مهاجر» در بازدید از مزارع غلات شهرستان ورامین، با تاکید بر کشت قراردادی باهدف تامین سرمایه در گردش هزینه‌های کشت و نهاده‌های مصرفی اظهار داشت: با این راهکار می‌توان کشاورز را نجات داد تا به تولید لطمه نخورد.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی افزود: در برنامه‌ریزی جدید وزارت جهاد کشاورزی، یارانه‌ها به سمت فعالیت‌های هدفمند جهت ارتقای راندمان تولید به‌ویژه تهیه ادوات کشاورزی سوق یافته است.

وی با اشاره به دستور مقام عالی وزارت در اولین جلسه ستاد ملی زراعت، خاطرنشان کرد: در این نشست مقرر شد بذور تولیدی شرکت‌های تولید بذر توسط شرکت بازرگانی دولتی خریداری و سپس ارزش بذری توسط وزارتخانه به استان‌ها جهت حمایت از تولید پرداخت شود.

این مقام مسئول، استان تهران را ویترین کشاورزی کشور دانست و افزود: آب، خاک و سهولت دسترسی به جامعه مصرفی از مهم‌ترین ویژگی‌های استان تهران است.

مهاجر خوداتکایی را به‌عنوان یک اصل مهم برشمرد و گفت: با توجه به جنگ‌های منطقه‌ای باید به داشته‌های خودمان یعنی کشاورزان به‌عنوان سرمایه‌های گران‌بها اتکا داشته باشیم.

وی همچنین با تاکید بر رعایت توصیه‌های فنی در مزارع تاکید کرد: باید توجه جدی به مصرف کودهای پایه شده و تعادل بین مصرف کودهای ازته، پتاسه و فسفات انجام شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر موضوع آموزش گفت: درصدی از بودجه باید به آموزش تخصیص یابد، چراکه ارتقای علمی کشاورزان، افزایش کمی و کیفی تولید را به دنبال دارد.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14837 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد بازدید: 1114 ساعت: 1:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
4 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
7 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
11 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کربوهیدراتها چاق نمیکنند/ شمارش کالری اشتباه است ادعاهای ضرر چربی‌های اشباع شده برای قلب، مصرف ٥ وع...

  پخت طولانی مدت سبزی از ارزش غذایی موجود در آن می‌کاهد بهتر است افراد در صورت تمایل به سرخ كردن سبزیجات، ...

  مردان چه غذاهایی بخورند؟ برای داشتن یک رژیم غذایی سالم، بهترین راه گنجاندن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پرسش و پاسخ‌های کبابی! کباب یکی از غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد.
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ ‌های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»