کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل شیلات مازندران گفت: مدیریت بهره‌برداری از بندر صیادی بابلسر به اتحادیه صیادان کیلکا واگذار شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، نیما حسین‌زاده ظهر چهارشنبه در حاشیه ورود دومین بیل مکانیکی برای لایروبی رودخانه بابلسر و تسهیل پهلوگیری لنج‌های صیادی افزود: دومین بیل مکانیکی ویژه عملیات لایروبی رودخانه بابلرود بابلسر به‌منظور رفع موانع تردد و پهلوگیری لنج‌های صیادی وارد منطقه شد. این دو بیل مکانیکی توسط سازمان شیلات ایران خریداری و به استان اختصاص داده شده است.
 
سرپرست اداره کل شیلات مازندران با اشاره به اهمیت پشتیبانی از جامعه صیادی گفت: مدیریت بهره‌برداری از بندر صیادی بابلسر به اتحادیه صیادان کیلکا واگذار شد تا این اتحادیه بتواند خدمات‌رسانی به صیادان را با سرعت و کیفیت بیشتری انجام دهد.
 
به گزارش مهر سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن انواع آبزیان در استان مازندران تولید می‌شود.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 15872 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد بازدید: 164 ساعت: 2:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
4 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
6 کالاهای اساسی در گمرکات/ ترخیص کالای اساسی از گمرکات ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
7 منتصر کوهساری: ترخیص کالاها در بنادر محدودیتی ندارند/ بندر امام رتبه اول در دپوی کالا ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۷ آبان
8 تاکید بر جایگاه تثبیت شده‌ بندر چابهار در منطقه/ رشد قابل توجه ترانزیت و صادرات ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۸ آبان
9 ایران ۲۵۰ تن موز از فیلیپین وارد می‌کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
10 صادرات 200 تن هنداونه به قطر ۱۳۹۶ جمعه ۲۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اسیدهای چربی که خود چربی سوزند! این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن پایگاه خبری لقمه: زنجبیل؛ راه‌حل طبیعی برای درمان و تسکین درد، التهاب و تهوع و همینطور افزایش و تقویت ایمنی بدن است که البته استفاده از آن محدودیت هایی هم دارد.
پاکیزه‌خوری، فضیلتی اخلاقی در اقتصاد اسلامی یک استاد دانشگاه گفت: انسان‌های طالب روزی حلال از کارها و اعمالی که در آلوده کردن روزی حلال نقش دارند پرهیز می‌کنند.
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و هات داگ برای مغز افراد پیر مضر هستند.
لاغری از درون با به کارگیری این دستورات هورمون‌ها صرفا مسئول پرمویی یا كم‌مویی یا رقم خوردن دوره‌های ماهانه نیستند. در واقع هورمون‌های زیادی در بدن شما هستند كه تمام روند غذا خوردن تا چاق شدن یا نشدن شما را كنترل می‌كنند. حتی خود سلول‌های چربی هم هورمون‌های مختلفی تولید می‌كنند. اما چیزی كه ممكن است شما آن را ندانید این است كه می‌توانید كارهایی انجام دهید كه این مواد شیمیایی قوی به‌نفع شما كار كنند.