افزایش محصول تولیدی در سایت الگویی طرح ۵۵۰ هزار هکتاری آبادان


پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی آبادان گفت: سایت الگویی طرح ۵۵۰ هزار هکتاری در این شهر با افزایش کمی تولید محصولات مواجه شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ناجی شهیب زاده در گفت و گویی افزود: نخلستان الگویی پنج هکتاری طرح مذکور که در روستای نهر کوت منطقه عمرانی KQ۱ واقع شده، نمونه عملی موفقی از اجرای پایلوت های آزمایشی و یافته های تحقیقاتی جدید در زمینه های آبیاری، مبارزه غیر شیمیایی با آفات و بیماری ها و تغذیه صحیح نخیلات است که با کمک مروجان مدیریت جهاد کشاورزی آبادان در مرکز خدمات منیوحی و با حضور کشاورزان پیشرو اجرایی شد. 

 
وی اظهار کرد: در فصل جاری که زمان برداشت محصول است شاهد افزایش سه برابری محصول تولیدی در این سایت هستیم. 
 
مدیر جهاد کشاورزی آبادان تصریح کرد: در این نخلستان ۱۰ دوره کلاسهای آموزشی ترویجی یک روزه، کلاسهای مدیریت تلفیقی آفات در قالب طرح مدرسه در مزرعه، تغییر شیوه آبیاری از روش سنتی به به سطحی، استفاده از کودهای ارگانیک به روش محلول پاشی و همراه با آب آبیاری، استفاده از روش های مکانیکی و بیولوژیکی بر علیه بیماری خامج خرما، استفاده از تله ها برای مبارزه با آفات در فصل داشت و سایر یافته های تحقیقاتی اثر گذار در افزایش کمی و کیفی محصول و با هدایت مروجان برگزار شد که در نهایت منجر به افزایش سطح رضایتمندی کشاورزان و افزایش چندین برابری محصول شد. 
 
شهیب زاده با بیان اینکه به طور معمول سایت‌های الگویی با تعدادی کشاورز به‌ عنوان کشاورزان پیشرو و اعضای سایت انتخاب می شوند، گفت: این گونه سایت ها نوعی از آموزش عملی است که در این سایت ۲۰ نفر از کشاورزان پیشرو در دوره های آموزشی مذکور حضور داشتند. 
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دوره های آموزشی مختص زنان روستایی اعم از دوره های آموزشی یک روزه و دوره های فنی حرفه ای در روستاهای شهرستان آبادان برگزار می شود، افزود: این دوره ها شامل ۲۴ دوره آموزشی و سه دوره فنی حرفه ایست که در پایان به حرفه آموزان گواهی فنی حرفه ای ارائه می شود. 
 
مدیر جهاد کشاورزی آبادان از ارتقای سطح بینش و دانش زنان روستایی، فراهم سازی زمینه مشارکت آنان در بخش های کشاورزی و توسعه روستایی، افزایش مهارت زنان روستایی در زمینه تولیدات خانگی، فرآوری و تبدیل محصولات، کاهش ضایعات، بهبود الگوی مصرف و بهبود فعالیتهای خود اشتغالی زنان روستایی در زمینه های کشاورزی و صنایع به عنوان اهداف اصلی برگزاری این دوره ها نام برد. 
 
شهیب زاده اظهار کرد: سبزی‌ کاری و گل‌ کاری در منازل، پرورش مرغ بومی، پرورش قارچ خوراکی و کاشت، شناسایی و بهره‌ برداری از گیاهان دارویی موجود در منطقه از عمده موضوعات قابل آموزش به زنان روستایی در این دوره های خاص آموزشی است. 
 
به گفته وی، این دوره های آموزشی ۳۰ روزه اند که در مساجد، حسینیه ها و پایگاه‌های بسیج مناطق روستایی تشکیل و برگزار می شوند. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 11529 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۲ مرداد بازدید: 1906 ساعت: 10:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 صندوق سبز برای نخستین‌بار در کشور ایجاد می‌شود ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
4 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
5 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
6 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
7 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
8 کاهش ده درصدی برداشت آب در کشور نسبت به دوازده سال پیش ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
10 گزارش تصویری برداشت چای در گیلان ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
11 جزئیاتی از درآمدهای مالیاتی/ کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  كدام مواد غذایی در بروز یبوست موثرند یبوست از مشكلات شایع دستگاه گوارش است كه با مصرف ب...

  شیر فقط برای استخوان نیست علاوه بر مزایایی كه شیر و لبنیات برای سلامت استخوا...

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای داشتن عمری طولانی چای بنوشید! نوشیدنی محبوب شما چیست؟ چای یا قهوه؟ اگر جزو علاقه مندان پر و پا قرص چای هستید، بدانید که انتخاب شما بهترین است.
تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟ تا به حال به این موضوع فكر كرده‌اید كه در شبانه‌روز، چقدر وقت‌تان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع می‌شود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را ‌كه صرف آماده‌‌‌كردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع می‌كنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر می‌كنید.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!