صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
چگونه پوستی لطیف داشته باشیم
چگونه پوستی لطیف داشته باشیم
تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت میکند که توت فرنگی موجب لطافت پوست و شفافیت آن میشود.
به گزارش لقمه، دانشمندان علم تغذیه تاکید میکنند که میوه «توت فرنگی» دارای فواید بسیار برای سلامتی بدن است.
تحقیقات جدید صورت گرفته توسط یک محقق فرانسوی در مرکز پژوهشهای بینالمللی تحقیقات غذایی در فرانسه ثابت کرده است که میوه توت فرنگی حاوی مقدار زیادی ماده « پلی فنول» است.
پلی فنول مادهای است که برای سلامتی بدن و درمان بسیاری از بیماریها مفید بیان شده است.
براساس این تحقیق میوه توت فرنگی حاوی مقادیر بسیار زیادی ماده «آنتی اکسیدان» است که برای شفافیت پوست و لطافت آن بسیار مفید است و از جمله میوههایی است که پیری و کهولت را به تاخیر میاندازد.
س.س
نقل از :فارس نیوز
کد:
1675
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ شهريور
بازدید:
4610
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
سه راهکار برای تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۵ مهر
2
راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
3
معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
4
نکاتی که میتواند شادابی و جوانی پوست را تضمین کند
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
5
سریعترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
6
روش های موثر خانگی در درمان جوشهای پوستی آبله مرغان
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
7
ویتامین هاچه تاثیری بر زیبایی کودکان دارند
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
8
درمان خانگی جای جوش و لک های قهوای پوست
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9
کمبود ویتامین c را جدی بگیرید
۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر
10
روشهای موثری که سلامت پوست را حفظ می کند
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
11
چگونه پوست خود را سم زدایی کنیم
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست
با توجه به یافتههای یک مطالعه جدید، مصرف مکملهای...
اینها را در مایکروویو قرار ندهید!!
برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا ...
نقش تغذیه در پیشگیری از بزرگی پروستات
تکرر ادرار، بیدار شدن از خواب در شب برای دفع ادرار...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟
محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
افراد پرتحرک نیاز به ویتامین D بیشتری دارند/خطر شکستگی استخوانها
باپایگاه خبری لقمه : به گفته پژوهشگران، افراد فعال و پرتحرک به منظور کاهش احتمال خطر شکستگی استخوان به میزان ویتامین D بیشتری نیاز دارند.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست!
معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات بهعنوان جلادهنده و براق کننده استفاده میشود و سرطانزا نیست.
به خاطر پوستتان خوب بخورید
فكر نمیكنیم بتوانیم كسی را پیدا كنیم كه دوست نداشته باشد پوستش صاف، شفاف و خوشرنگ باشد . انسان ذاتا و بر اساس فطرت از زیبایی لذت میبرد و پوست كه گستردهترین عضو بدن است نقش مهمی در زیبایی ما دارد .
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است