صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنیهای سنتی و خامه محلی
خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنیهای سنتی و خامه محلی
ستنیهای سنتی و پنیر و خامه محلی مهمترین عامل انتقال بیماری تب مالت به انسان هستند.
به گزارش لقمه،به نقل از وب دا، مسئول بررسی، آموزش و مراقبت بیماریهای دامی اداره دامپزشکی استان یزد گفت: تب مالت یکی از بیماریهای مشترک بین انسان و دام است که سگ وگربههای ولگرد میتوانند عامل این بیماری باشند همچنین دلیل شیوع و انتقال آن در بین دام، خرید و فروش و جا به جایی دامها است و علائم بیماری تب مالت در دام به صورت سقط جنین و کاهش شیر و تلفات ومرگ ومیر گوساله است.
محمد عبدالحسینزاده در گفت وگو با خبرنگار وب دا گفت: با توجه به اینکه این باکتری از راه شیر دفع میشود انسان از طریق فرآوردههای لبنی آلوده و غیر پاستوریزه میتواند به آن مبتلا شود و حتی دامداران از طریق تنفس در هوای آلوده و تماس با دامهای آلوده به بیماری مبتلا میشوند.
وی افزود: عمدهترین راه پیشگیری از این بیماری مصرف فرآوردههای لبنی پاستوریزه و خودداری از مصرف فرآوردههای غیر پاستوریزه مانند بستنیهای سنتی و پنیر و خامه محلی است که مهمترین عامل انتقال این بیماری به انسان هستند.
وی اظهار داشت: واکسن بیماری تب مالت برای گاو و گوسفند وجود دارد ولی شدت این بیماری در گوسفندان بیشتر است ضمن اینکه واکسن آن برای انسان وجود ندارد و درمان نیز قطعی نیست و امکان بازگشت بیماری در فرد مبتلا وجود دارد.
وی در خصوص چگونگی شناسایی دامهای آلوده بیان کرد: در مورد گاو با انجام آزمایش بر روی نمونه خون، دامهای بیمار، شناسایی وعلامت گذاری میشوند که حتما باید طی ۱۵ روز دام ذبح شود و دولت نیز تا ۷۵درصد مبلغ خسارت را به دامداران پرداخت میکند.
وی تصریح کرد: در پنج ماه ونیم سال جاری هفت هزارو ۱۶۷ رأس گاو و گوساله و۲۵۴هزار و۷۰۰رأس بز و گوسفند بر ضد تب مالت واکسینه شدند.
عبدالحسینزاده ادامه داد: شیوع بیماری تب مالت در کل از سال ۸۳ تا به حال روند نزولی داشته است و این در حالی است که در پنج ماهه اخیر نسبت به سال گذشته روند بیماری رو به افزایش بوده است به طوری که ۶۱ رأس گاو آلوده شناسایی و از گله حذف شدند.
س.س
نقل از :آریا
کد:
1709
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۹ شهريور
بازدید:
6280
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم
۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2
قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد
۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
3
بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد
۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4
آشنایی با خوردنیها و تنقلات لاکچری
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
5
توالت، رستوران مدرن تایپه
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6
طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان
7
علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟
۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
8
طرز تهیه بستنی موزی (بستنی رژیمی خوشمزه)
۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
9
بستنی لاکچری برای میلیاردرها از جنس الماس !
۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
10
قیمت انواع بستنی سنتی و صنعتی/ بستنی میوهای در صدر قیمتها
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
11
خانم ها از خوردن کدام بستنی باید اجتناب کنند
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۷ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار
پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتام...
نقش ویتامین D در سلامت بدن
ویتامین D از جمله ویتامینهایی است که دریافت آن از...
آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست
هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
36 نکته طلایی برای نگهداری مواد غذایی در تابستان
فصل تابستان باز هم با آن گرمای به یادماندنی اش از راه رسید و دردسرهای ویژه را هم به دنبال خود می آورد.
سرکه دوست یا دشمن سلامتی؟
سرکه به طور کل برای سلامتی خوب است اما در مواردی هم یک مادهی غذایی آلرژیزا و آسیبرسان به دستگاه گوارش میباشد.
پوستی بدون چروک میخواهید؟ بخوانید
خوردن کاکائو و سویا یا خوابیدن به پشت و استفاده از عینک، بافتهای پوستی را قوام میبخشد و از پیدایش چین و چروک جلوگیری میکند.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است
پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است