بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است


یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی به عنوان یک عامل خطر مهم در مزمن شدن آسم محسوب می شود.

به گزارش لقمه، دکتر فاطمه زارعی گفت: آسم یکی از بیماریهای شایع و مزمن التهابی در راههای هوایی ریه می باشد که باعث ایجاد حملات تنگی نفس می گردد. 
وی افزود: آسم در کودکان ناشی از عوامل محیطی و ژنتیک می باشد یکسری عامل خطر در مورد بروز آسم در کودکان مشخص شده است در کودکان با سنین کمتر وجود آلرژیها مانند آلرژی غذایی به عنوان یک عامل خطر مهم در مزمن شدن آسم محسوب می شود.

زارعی تصریح کرد: آلرژی غذایی در سنین پایین تر شایعتر است و بیش از یک سوم کودکان با آلرژی غذایی از آسم نیز رنج می برند. بادام یکی از غذاهای آلرژی زای اصلی می باشد و همچنین به عنوان یکی از ترکیبات اولین غذای کمکی یعنی حریره بادام در غذای کمکی شیرخوار استفاده می شود بنابراین وجود آلرژی غذایی به بادام در کودکان مبتلا به آسم بررسی گردید.

بادام یک آلرژن غذایی اصلی می باشد که جزء اولین غذاهایی است که برای شیرخواران در تغذیه تکمیلی استفاده می شود. آلرژی به بادام از نوع وابسته به IgE ممکن است یک علت آسم در کودکان باشد اگر چه تست چالنج غذایی پیشنهاد می شود و در صورت مثبت بودن لازم است در مورد کودکانی که در خانواده های مبتلا به آلرژی متولد می شوند توصیه شود که از بادام در تغذیه زودهنگام در دوره شیرخواری استفاده نشود.



ص.ا


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 1714 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ شهريور بازدید: 4781 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
3 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
4 تقویت و کاهش درد استخوان‌ ها با فرمول طبیعی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
5 6 مزایای آرد بادام برای سلامتی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
6 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
7 آیا تغذیه در افزایش میزان هوش جنین موثر است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
8 ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
9 کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
10 برداشت بادام‌زمینی در آستانه‌اشرفیه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
11 برای چاق شدن سراغ خوراکی‌های طبیعی بروید ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه بسیاری از افراد به بیماری‌های مزمن کلیوی مبتلا هست...

  تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی در فصل تابستان بیشتر از فصل‌های دیگر سال تمایل به ...

  پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه تنها به غذاها طعم و عطر ویژه‌ای می‌بخشد، بلکه همچون یک درمانگر طبیعی، از دل مشکلات گوارشی گرفته تا استرس و سلامت قلب، به بدن شما کمک می‌کند.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
این خوراکی ها را راحت بخورید، آنقدر هم مضر نیستند!! با ما باشید تا با چند نمونه از این مواد غذایی که بیخودی اسمشان به اصطلاح بد در رفته است آشنا شوید.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.