صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری/ برداشت انگور در تاکستان
تولید ملی/
گزارش تصویری/ برداشت انگور در تاکستان
لقمه: برداشت انگور در باغات شهرستان تاکستان آغاز شد.
عکس از امین رحمانی
نقل از :مهر
کد:
1744
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۴ مهر
بازدید:
3576
ساعت:
11:03 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
پیشبینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سالجاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2
صندوق سبز برای نخستینبار در کشور ایجاد میشود
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3
کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
4
چاههای مجاز دارای کنتور چقدر پول آب میدهند؟
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
5
ثبت سفارش چای سامانه ای شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
6
واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
7
احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر
۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
8
کاهش ده درصدی برداشت آب در کشور نسبت به دوازده سال پیش
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
9
«فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است
۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
10
گزارش تصویری برداشت چای در گیلان
۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
11
جزئیاتی از درآمدهای مالیاتی/ کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
جلوگیری از سردرد در ماه رمضان با نوشیدن چای سبز
لقمه: در ماه رمضان برای جلوگیری از سردرد، چای سبز ...
چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟
رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...
ارزش غذایی و خواص انواع گوشت
اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم
شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است
هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو: گوشت بدون مهر دامپزشکی نخرید
گوشت آلوده و بدون مهر تایید دامپزشکی ممکن است مصرف کنندگان را به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو مبتلا کند.
سه ماه قبل از بارداری چای سبز نخورید
علت این قضیه آنتى اكسیدان موجود در چاى سبز است كه فعالیت اسیدفولیك را مهار مى كند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است