معاون سازمان غذا و دارو: حق داروی ایرانی پایمال می‌شود


معاون داروی سازمان غذا و داروبا بیان اینكه اغلب به دلیل عدم امكان انجام تبلیغات و بازاریابی دارویی، حق داروی ایرانی پایمال می‌شود، گفت: از جمله عوارض عدم گردش منطقی مالی در داروخانه‌ها، حركت به سمت تجاری‌سازی داروخانه‌هاست.

به گزارش لقمه، دكتر محمدرضا شانه‌ساز اظهار کرد:درباره لزوم تجدیدنظر در قیمت‌گذاری دارو به عنوان راهكاری برای حل بخشی از مشكلات اقتصادی داروخانه‌ها عنوان كرد: این بازنگری سال گذشته با همكاری سازمان حمایت از حقوق مصرف‌كنندگان انجام شد.

وی ادامه داد: قیمت دارو در كشور بالا نیست به گونه‌ای كه می‌توان گفت از جمله پایین‌ترین قیمت‌های دارو در سطح جهان، مربوط به ایران است. اگر نمی‌توانیم ارائه خدمات مشاوره‌ای را در داروخانه‌ به نحو احسن ارائه كنیم و داروخانه‌دار مجبور است به علت ضعف اقتصادی 100 تا 150 نسخه در روز تحویل بدهد، یكی از دلایلش پایین بودن قیمت داروست و به همین علت عملا امكان ندارد وی بتواند خدمات مشاوره‌ای ارائه دهد، اگر هم بخواهد تعداد داروسازانش را اضافه كند، از نظر اقتصادی نمی‌تواند آنها را تامین كند.

شانه‌ساز افزود: در این بازنگری برای ارزش دانش فنی و زحمات تكنولوژیك سهم بیشتری در نظر گرفته شد تا بخشی از هزینه‌ها توسط داروساز، كارخانه‌، شركت‌های تولیدكننده و پخش را جبران كند ولی همچنان پایین‌ترین قیمت دارو را داریم و اصرار برای پایین بودن قیمت، دسترسی راحت مردم به دارو و وارد آمدن فشار كمتر به سازمان‌های بیمه‌گر است.

معاون داروی سازمان غذا و دارو ضمن تاكید بر تقویت سیستم بیمه‌ای، گفت: در قیمت‌گذاری دارو، بایستی به هزینه ماركتینگ نیز توجه كرد. بسیاری از داروهای خارجی كه عنوان می‌شود از كیفیت خوبی برخوردار هستند، 50 درصد هزینه ماركتینگ، بازاریابی و تبلیغات دارند كه این هزینه تقریبا در ایران صفر است.

وی افزود: البته نمی‌توانیم هم تبلیغات انجام دهیم، زیرا بودجه‌ای برای آن در قیمت‌گذاری در نظر گرفته نمی‌شود. به همین علت مردم، پزشكان و بسیاری دیگر، فریاد می‌زنند جنس خارجی بهتر است و داروی ایرانی كیفیت ندارد.

شانه‌ساز با بیان اینكه یكی از مسائلی كه باعث می‌شود حق داروی ایرانی پایمال شود، این است كه امكان تبلیغات برایش وجود ندارد،افزود: از جمله عوارض عدم گردش منطقی مالی در داروخانه‌ها، حركت به سمت تجاری‌سازی داروخانه‌هاست.


س.س


نقل از :ایسنا

کد: 1754 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۴ مهر بازدید: 2009 ساعت: 6:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8 چرا دندان عقل داریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای نعناع و کاهش اختلالات هورمونی زنان دانشمندان دریافتند كه نوشیدن روزی دو فنجان چای نعن...

  گزارشی از فعالیت‌های زیرزمینی صنایع لبنی در نیشابور فعالیت های زیرزمینی و تولیدی‌هایی که در پستوهای خا...

  پرتقال از عفونت های ویروسی جلوگیری می‌کند ویتامینC یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است؛ به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهات جیمز باند در رژیم غذایی! یکی از پرطرفدارترین قهرمانان فیلم‌های سینمایی از 50 سال پیش تا کنون مامور ارشد اطلاعاتی یعنی «جیمز باند» است. باند برای انجام هر کدام از عملیات‌های خود نیاز به انرژی زیادی داشت، به همین دلیل رژیم غذایی او بسیار پرانرژی و سرشار از پروتئین و کربوهیدرات بود. در حقیقت شخصی مانند باند تقریبا به اندازه یک افسر نیروی زمینی ارتش انرژی مصرف می‌کرد که میزان آن در حدود 6 هزار کالری در روزمحاسبه شده است.
تأثیر نور و صدا روی نحوه‌ی غذا خوردن در رستوران زمانی که به رستوران می‌روید به چه چیزی دقت می‌کنید؟ کیفیت غذا؟ قیمت‌ها؟ تنوع غذایی؟ مکان رستوران؟
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.