برداشت انار آلک از باغ‌های ساوه آغاز شد


مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ساوه از آغاز برداشت انار آلک در این شهر خبر داد.

به گزارش لقمه،جمشید توحیدلو، افزود: شهرستان ساوه، 10 هزار و 400 هکتار باغ انار دارد که پیش‌بینی می‌شود امسال از این باغ‌ها 170 هزار تن انار برداشت شود.


وی با بیان این‌كه انار آلک از ارقام زودرس انار ساوه و از بقیه ارقام ترش‌تر است، گفت: از هر هکتار باغ بارور انار 3 تن انار آلک و 7 تن انار ملس برداشت می‌شود.


مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ساوه با بیان این‌كه پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از 2000 تن انار آلک از باغ‌ها شهرستان ساوه برداشت شود، اظهار کرد: برداشت انار آلک از اول مهر آغاز و تا 12 مهر ادامه دارد و برداشت رقم‌های دیگر انار از اواسط مهر آغاز و تا اواسط آبان ادامه دارد.


توحیدلو یادآور شد: ملس، آلک، سیاه، یوسف‌خانی، محمد علیخانی، شیرین تابستانه و پاییزه، بجستانی و تبریزی از ارقام کشت شده انار در ساوه است.


وی خاطر نشان کرد: انار تولیدی در ساوه به استان‌های تهران، اهواز، دزفول و کرمانشاه ارسال می‌شود.


س.س


نقل از :ایسنا

کد: 1768 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۵ مهر بازدید: 2950 ساعت: 10:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مهرزادی: امکانارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
2 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
3 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
4 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
5 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
6 آشنایی با برخی خواص انار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
7 شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
8 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
9 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
10 آخرین روز‌های برداشت انار در شهرضا ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 قیمت میوه‌ها برای شب یلدا مصوب شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خودمراقبتی، ارزان‌ترین راه جلوگیری از مشکلات پرهزینه دندانی رئیس دانشکده‌ دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید ص...

  این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند پایگاه خبری لقمه: در ده عاملی که زمینه ساز سنگ کلی...

  مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.
هشدارهای تغذیـه‌ای به گیاهخواران با مواد مغذی ضروری برای گیاهخواران(vegetarian) آشنا شوید تا بتوانید به آنها کمک کنید به نیازهای بدن خود پاسخ دهند.
گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.
بهترین روش چربی‌سوزی چیست عضو کمیته پزشکی فدراسیون جهانی تناسب اندام و بدنسازی گفت: برای تناسب اندام و چربی سوزی بدن سه راه استفاده از رژیم غذایی، ورزش مناسب و مصرف مکمل‌های چربی سوز توصیه می‌شود.