کشف 68 هزار لیتر مشروبات الکلی از واحدهای صنفی متخلف


رئیس پلیس اماکن عمومی گفت: در 6 ماه نخست امسال 33 هزار و 37 واحد فاقد مجوز پلمپ شد.

عکس: فارس/سجاد قافله باشی

به گزارش لقمه، سرهنگ خلیل هلالی در نشست خبری اظهار داشت: پلیس در دو بخش صلاحیت فردی و صلاحیت مکان فعالیت برای صدور مجوز بررسیهای لازم را انجام می دهد.

در بخش صلاحیت مکان های فعالیت صلاحیت ترافیکی و انتظامی مد نظر است اگر فردی از نظر شخصی دارای سابقه نامناسب باشد پاسخ منفی دریافت می کند. البته این در حالی است که ممکن است بعضی افراد که دارای سوء سابقه هستند در فعالیتشان موثر نبوده و پاسخ مثبت دریافت کنند.

وی گفت: در نیمه نخست امسال پس از بررسی صلاحیتها 5 هزار و 762 صلاحیت تایید و 240 نفر نیز پاسخ منفی دریافت کردند. پاسخ های مثبت نسبت به سال گذشته 13 درصد و پاسخ های منفی نیز 43 درصد کاهش داشته است. پلیس ظرف مدت 15 روز از معرفی اتحادیه صلاحیت فرد را بررسی می کند.

به گفته هلالی، بازرسی و رسیدگی به تخلفات صنفی توسط بازرسان اتحادیه انجام می شود و پلیس موضوعات انتظامی و تخلفات خارج از صنف را بررسی می کند.

رئیس پلیس اماکن عمومی افزود: در 6 ماهه نخست سال 90 هزار و 313 واحد صنفی اخطاریه پلمپ دریافت کردند که در پی آن 33 هزار و 37 واحد صنفی متخلف پلمپ شد.

هلالی ادامه داد: هم اکنون بیش از 3 میلیون و 300 هزار واحد صنفی در کشور فعال هستند که دو سوم آنها دارای پروانه کسب هستند. هم اکنون 366 مجمع امور صنفی و 160 اتحادیه در کشور فعال هستند.

وی با اعلام اینکه در تهران بیشترین درخواست ها برای راه اندازی مشاوره املاک بوده است، افزود: نظارت های مشترکی بین اصناف و پلیس اماکن انجام می شود و طرح هایی را به اجرا در می آوریم. ضمن اینکه با عرضه کالاهای قاچاق نیز برخورد می کنیم.

هلالی با اشاره به اینکه ماه گذشته طرح کنترل صنوف نوشت افزار به اجرا درآمد گفت: با توجه به آغاز سال تحصیلی این طرح به منظور بررسی مجوز کالاها و وضعیت فروشنده ها به اجرا درآمد .

وی در مورد مراکز اقامتی نیز گفت: افرادی که به مراکز اقامتی مراجعه می کنند حتما باید مدارک لازم از جمله اوراق هویتی را در اختیار داشته باشند چرا که همین امر باعث شناسایی افراد مفقودی و گمشده می شود.

به گفته سرهنگ هلالی در نیمه نخست امسال در بازرسی از واحدهای صنفی 600 هزار تصویر مبتذل، 36 هزار سی دی غیر مجاز ، 3.6 کیلوگرم مواد مخدر ، 550 هزار عدد مواد محترقه و 68 هزار لیتر مشروبات الکلی کشف شد که میزان کشفیات مشروبات الکلی نسبت به سال قبل 22 درصد کاهش داشته است.

م.ح


نقل از :مهر

کد: 1859 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 3278 ساعت: 4:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 ۹۵ نفر مصدوم و فوتی در اثر مصرف مشروبات الکلی در استان البرز/ تشکیل پرونده قضایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ خرداد
3 ۲۹۳ نفر با مشروبات الکلی مسموم شدند/ ۲۵ مرگ و ۳ مرگ مغزی ۱۳۹۷ يکشنبه ۸ مهر
4 آیا «تبلیغات مشروبات الکلی» بازی ایران و یونان را لغو کرد؟ ۱۳۹۷ شنبه ۵ خرداد
5 مواد غذایی مفید و مضر برای کلیه‌ها را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 روش‌های‌ درمان و پیشگیری از کبد چرب ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
7 کاهش ریسک ابتلا به سرطان روده با مصرف غلات کامل ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
8 کشف شیشه و مشروبات الکلی از یک قهوه‌خانه ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
9 ایرانیان سالانه 200 میلیون لیتر مشروبات الکلی مصرف می کنند ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
10 تغذیه بعد از مسمومیت غذایی ۱۳۹۲ شنبه ۲۶ بهمن
11 چاقی و مصرف فست فود عامل بیماری مرگ آور کبد چرب ۱۳۹۱ پنج شنبه ۵ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان بواسیر با داروهای گیاهی بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التها...

  با خوردن این ۷ ماده ی غذایی جوان بمانید اگر همیشه سعی می کنید غذاهای سالم را پیدا کنید و ف...

  ده خاصیت شکلات خوردن آنها که مرتباً شکلات می خورند کار مفیدی برای قلب ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟
قهرمانان غذایی را بشناسید قهرمانی فقط مختص دنیای ورزش نیست. در حوزه‌ تغذیه نیز مواد غذایی متعددی وجود دارند که به راستی نقش یک قهرمان را در حفظ سلامتی ما ایفا می‌کنند. به خاطر اینکه این مواد غذایی ارزش غذایی بالایی داشته و مانند یک سپر بلا عمل می‌کنند.
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.
نگذارید دیابت بارداری به دیابت نوع 2تبدیل شود! وقتی صبحانه نخورید، هزار و یک بلا ممکن است برسرتان بیاید که یکی از آنها افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم است.