چاقی و مصرف فست فود عامل بیماری مرگ آور کبد چرب


یک کارشناس تغذیه در مورد علل بروز عارضه کبد چرب اظهار کرد: در کشورهای غربی علت این بیماری مصرف مشروبات الکلی است اما در کشورهایی که از این مشروبات استفاده نمی‌کنند، چاقی، تغذیه غلط و تغذیه وریدی طولانی‌مدت (عدم تغذیه از راه گوارش و تغذیه به وسیله سوند) عامل به وجود آمدن این بیماری هستند.

به گزارش لقمه، مسعود کیمیاگر در گفت‌وگویی افزود: استفاده زیاد از چربی‌ها و در بعضی‌ها سوءتغذیه سبب می‌شود ماده‌ای به نام کولین به خوبی دریافت نشود. این امر باعث می‌شود چربی از کبد خارج نشود و در کبد تجمع کند.

کیمیاگر هشدار داد: عارضه کبد چرب، در صورت تشدید منجر به سیروز کبدی و سرطان می‌شود. سیروز کبدی در درازمدت حتی مرگ فرد را به دنبال دارد.

این متخصص تغذیه در ادامه درباره راه‌های بهبود این بیماری گفت: کاهش وزن و داشتن رژیم غذایی کم‌چرب، استفاده از چربی‌های مفید، خودداری از مصرف چربی جامد و چربی‌های مضر و تحرک به بهبود این بیماری کمک می‌کنند.

کیمیاگر افزود: می‌توان موادی مانند کولین تجویز کرد که جربی را از بدن خارج کنند بیماران می‌توانند روزانه 3 تا 4قاشق روغن مایع استفاده و روغن جامد را از تغذیه خود حذف کرد و به مصرف بیشتر سبزیجات، میوه و نان سبوس‌دار روی آورد تا از بروز یا گسترش این بیماری جلوگیری شود.


نقل از :فارس

کد: 3046 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۵ بهمن بازدید: 3852 ساعت: 11:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
10 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
11 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

  5 خوردنی كاهش‌دهنده درد پنج ماده غذایی در كاهش التهاب و درد در تمام بدن مؤ...

  درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شیشه شیر، نوزادان را چاق می‌کند نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد نوزادانی که پس از 12 تا 15 ماهگی از شیشه شیر استفاده می‌کنند مستعد اضافه وزن و چاقی هستند.
برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.