عرضه تخم مرغ بدون شناسنامه ممنوع شد


مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با ابراز امیدواری نسبت به راه اندازی تعدادی از بازارچه های سلامت تا پایان سال در تهران، از ممنوعیت عرضه تخم مرغ بدون شناسنامه در بازارهای میوه و تره بار خبر داد.

به گزارش لقمه، حسین صفایی اظهار داشت: درسال جاری برنامه ریزی وسیعی را در راستای توسعه بازارهای میوه و تره بار در سطح تهران انجام داده ایم تا دسترسی مردم به این بازارها تسهیل شود.

وی با بیان اینکه این بازارها را تا پایان سال از نظر کمی به شکل قابل توجهی افزایش خواهیم داد، گفت: علاوه برافزایش تعداد این بازارها، 25 بازار موجود را از نظر تامین شرایط بهداشتی بازسازی خواهیم کرد.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران اضافه کرد: از نظر کیفی نیز برنامه ای تهیه کرده ایم تا ظرف 2 تا 3 ماه آینده تعداد غرفه هایی که محصول شناسنامه دار و سالم عرضه می کنند را به 100 عدد افزایش دهیم. به گفته وی، تاکنون 17 غرفه سلامت در بازارهای میوه و تره بار راه اندازی شده است.

وی درخصوص راه اندازی بازارچه های سلامت که قرار بود سال گذشته در تهران راه اندازی شود، گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته در مرحله اول غرفه های سلامت را در بازارهای میوه و تره بار راه اندازی کرده ایم و در مرحله دوم قصد داریم بازارچه های سلامت را راه اندازی کنیم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه هم اکنون درحال فراهم کردن مقدمات راه اندازی بازارچه های سلامت در تهران هستیم، ابراز امیدواری کرد تا پایان سال جاری تعدادی از بازارچه های سلامت در تهران راه اندازی شود.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در ادامه درخصوص عرضه تخم مرغ شناسنامه دار در میادین میوه و تره بار نیز گفت: از چندماه گذشته عرضه تخم مرغ بدون شناسنامه را در بازارهای میوه وتره بار ممنوع اعلام کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه روزانه در حدود 3500 کارتن تخم مرغ در بازارهای میوه و تره بار تهران عرضه می شود، گفت: یک سوم این میزان تخم مرغ‌های بسته بندی شده و مابقی تخم مرغهای شناسنامه دار هستند.




م.ف



نقل از :مهر

کد: 1896 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۷ مهر بازدید: 3490 ساعت: 12:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
2 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
3 «کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۱ شهريور
4 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
5 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
6 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
7 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
8 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
9 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
10 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
11 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

  غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه ...

  چاقو، قاتل ویتامین ها برخی از میوه ها كه حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
لبنیات مشمول قیمت‌گذاری شد معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت،معدن و تجارت گفت: لبنیات از این پس مشمول قیمت‌گذاری شده‌اند.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!