معاون وزیر بهداشت:
آمادگی برای ابلاغ سبد غذایی محصول ایرانی به سازمان ها


معاون بهداشت وزارت بهداشت از آمادگی برای ابلاغ سبد غذایی محصول ایرانی به سازمان های زیربط توسط وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش لقمه، علیرضا مصداقی نیا معاون بهداشت وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار شبستان با بیان این خبر گفت: سبد غذایی مطلوب ایرانی بیشتر برای این است که مردم بدانند نیازهای غذایی آنها به لحاظ انرژی و ریزمغذی ها چه چیزی است و در هر گروه سنی به چه میزان از آن نیاز است.



وی افزود: امیدوار هستیم به اندازه کافی به مردم آموزش داده شود تا بتوانند غذایی را که می خواهند مصرف کنند را طوری انتخاب کنند تا تمام نیازهای بدنشان برآورده شود.



معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص چگونگی اطلاع رسانی سبد غذایی مطلوب ایرانی، اظهار کرد: دانشگاه های علوم پزشکی و معاونت های بهداشتی بخشی برای تغذیه دارند و در مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت به مردم آموزش داده خواهد شد.



وی افزود: از رسانه ها هم کمک خواهیم گرفت تا به مردم آموزش عمومی در مورد آن داده شود.



مصداقی نیا خاطرنشان کرد: هم اکنون ما آماده هستیم و به زودی توسط وزارت بهداشت سبد غذایی مطلوب ایرانی را به سازمان های زیربط ابلاغ می کنیم.



ک.م


نقل از :شبستان

کد: 2048 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۵ آبان بازدید: 2169 ساعت: 4:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سالاد را جایگزین غذا نکنید معمولا انواع سالادهایی که ما ایرانی‌ها مصرف می‌کنی...

  هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...

  چاره‌ای برای پرخوری استرسی هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.
مهندس کامپیوتر غاز چران پایگاه خبری لقمه: «حمید یزدانی» جوان آذربایجانی ای است که بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی به سراغ پرورش غاز رفته و حالا جوجه غازهایش را از بناب به عراق صادر می کند.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
شخصیت خود را با مواد غذایی شکل دهید یافته های جدید علمی دانشمندان نشان می دهند که مواد غذایی می توانند در دستگاه گوارش واکنش هایی ایجاد کنند که باعث تغییرات روحی در انسان می شود و بر شخصیت انسان تاثیر می گذارد .