مواد لازم برای 4 تا 6 نفر: پیازداغ: 3 قاشق چایخوری زردچوبه: یک قاشق چایخوری نمک و فلفل: به میزان لازم گوشت چرخکرده: 250 گرم آب: 500 میلیلیتر ارزن خوراکی بدون پوست: 300 گرم عدس پخته: 100 گرم کشک: 250 میلیلیتر سیر داغ: 3 قاشق سوپخوری نعنا داغ: یک قاشق سوپخوری زعفران حل کرده در آب: 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه: * پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابهای بریزید، گوشت را به آن بیفزایید و تابه را روی اجاق بگذارید. آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید. * اکنون 500 میلیلیتر آب به مواد بیافزایید و صبر کنید تا بجوشد. * حالا ارزن خوراکی را اضافه کنید و 20 دقیقهی دیگر بجوشانید تا بپزد. * سپس عدس پخته را بیافزایید و مخلوط کنید. * بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید. * سپس اجاق را خاموش کنید، در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه صبر کنید. * اینک غذا را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیر داغ، نعنا داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین نمایید و میل کنید.