به گزارش لقمه، با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و همزمان شدن با روزهای گرم تابستان تصمیم گرفتم نوعی از نوشیدنی های تابستانی رو براتون شرح بدم. نوعی از شربتها که این روزها بسیار مرسوم هست و در همه خونه ها پیدا میشه و شربتهای میوه ای هستند. که معمولا اینطور هستش که مربای اون میوه رو درست میکنیم و شهدش رو جدا میکنیم. ولی شربتهایی که امروز میخوام راجع بهشون صحبت کنم شربتهای گیاهی هستن. شربتهای گیاهی به دو صورت میتونن تهیه بشن. یا اون گیاه رو با کمی آب و شکر میجوشونیم و بعد از سرد شدن و صافی کردن با مقداری آب و یخ مخلوط کرده و میل میکنیم، یا به صورت عرقیجات هستن که با مقداری شربت پایه (2 پیمانه شکر+ 1 پیمانه آب را میجوشانیم تا شکر حل بشه و کمی غلیظ یشه) و آب و یخ سرو میشه. به این روش هر نوع عرق گیاهی که بخواید میتونین به صورت شربت میل کنین . فقط باید در نظر داشته باشیم که بعضی عرقیات رو به خاطر طعم و عطر تندشون زیاد استفاده نکنیم. مثلا در هر لیوان آب، شربت رو به مقدار دلخواه و عرقیات رو در حد دو تا سه قاشق اضافه میکنیم و با یخ سرو میکنیم. البته اضافه کردن مقداری طعم دهنده مثل آبلیمو در طعم نوشیدنی خیلی تاثیر داره.خوشبختانه عرقیات تنوع بسیار بالایی داره و برای سلامتی واقعا مفید هستن و میتونیم هم متنوع بنوشیم و هم سالم.
نوشیدنی نعناع
نوشیدنی بهارنارنج
نوشیدنی گل گاو زبان
بازگشت به صفحه نخست