به گزارش لقمه احمدرضا فرسار اظهار داشت: این واحدهای دوستدار سلامت مشتری پس از رعایت چکلیستهای بهداشتی توانستند به دریافت این لوحها که به منظور ارتقای سطح بهداشت مواد غذایی تعیین شده است نائل شوند.فرسار تصریح کرد: این میان واحدهایی که قبلاً این لوح را دریافت کرده بودند. لوح آنها نیز برای مدت یکسال دیگر تمدید شد. وی بیان داشت: این 14 واحد ارائه مواد غذایی که امروز لوح طلایی دوستدار سلامت مشتری را دریافت میکنند شامل 3 قنادی، 2 چلوکبابی و 9 رستوران هستند.معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان داشت: در نخستین دوره لوح دوستدار سلامت مشتری فقط رستورانها میتوانستند با رعایت چکلیستهای بهداشتی به دریافت این لوح نائل شوند ولی در دومین دوره قنادیها و چلوکبابیها نیز توانستند با رعایت موارد بهداشتی لوح دوستدار سلامت مشتری را دریافت کنند. فرسار خاطرنشان کرد: اهدای لوح دوستدار سلامت مشتری میتواند در ارتقای سلامت بهداشت مردم کمک کند و خوشبختانه وزارت بهداشت نیز برای کشوری کردن این طرح اقدام کرده است.