مواد اولیه: ماهیچه گوسفند و پیاز حلقه شده از هر کدام 500 گرم بادنجان كوچك شش عدد گوجهفرنگی دو نیمه چهار عدد رب انار نصف پیمانه زردچوبه، نمك و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: پیاز را ته قابلمه چیده و گوشت را كه خورشی خرد كردهاید روی پیازها بچینید. زردچوبه، نمك و فلفل را روی گوشت پاشیده، بعد بادنجانها را درسته با پوست، روی گوشت بگذارید. گوجهفرنگیها را روی بادنجانها چیده و با دو لیوان آب بگذارید بپزد، وقتی كه آب آن جوش آمد حرارت را ملایم كرده و دو و نیم تا سه ساعت غذا را بپزید. 30 دقیقه پیش از آنكه غذا را بردارید رب انار را هم روی آن بریزید. میتوانید این غذا را با نان یا برنج همانند خورش میل كنید.