افزایش 100 تومانی قیمت پایه شیرخام


نایب رئیس انجمن صنفی گاوداران ضمن بیان جزئیات جلسه روز پنجشنبه این انجمن با قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از افزایش 100 تومانی قیمت پایه شیر خام در یک ماه آینده خبر داد.

به گزارش لقمه، علی ترابی فرد در گفتگویی در خصوص جلسه روز پنجشنبه انجمن صنفی گاوداران با مفتح قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: در جلسه روز گذشته مسایل مختلفی ازجمله تعیین مجدد قیمت پایه شیر خام مورد بحث و بررسی قرار گرفت به طوری که قرار شد قیمت پایه شیر خام با در نظر گرفتن قیمت تمام شده تولید یک کیلوگرم از این محصول و همچنین 14 درصد سود عادلانه تولید کنندگان ظرف یک ماه آینده تعیین شوند.

به گفته وی، با لحاظ کردن قیمت تمام شده تولید یک کیلوگرم شیر خام و همچنین 14 درصد سود دامداران بایستی قیمت پایه شیر خام در حدود 1060 تومان تعیین شود.

نایب رئیس انجمن صنفی گاوداران افزود: پس از تعیین قیمت پایه شیر خام طی تفاهمنامه‌‌ای انجمن صنفی تولید کنندگان فرآورده‌های لبنی متعهد می‌شوند که با قیمت توافقی هرچه شیر در سطح جامعه وجود دارد را جمع‌آوری کرده و از آن استفاده نمایند.

وی همچنین در خصوص عملیاتی شدن تفاهمنامه تهاتر شیر خام با نهاده‌ها نیز گفت: در این جلسه قرار شد شرکت پشتیبانی امور دام هر چه زودتر بر تعهدات خود مبنی بر در اختیار گذاشتن 245 نهاده جو، 245 گرم نهاده ذرت، 190 گرم نهاده کنجاله سویا و 190 گرم نهاده سبوس گندم با قیمت مصوب به ازای دریافت یک کیلوگرم شیر خام از سوی کارخانجات عمل نماید به طوری که مدت زمان بازپرداخت آن از سوی کارخانجات تولید فرآورده‌های لبنی دو ماهه باشد.

تخصیص ارز برای واردات نهاده و دستگاه‌های شیردوشی

این عضو شورای مرکزی انجمن صنفی گاوداران خاطرنشان کرد: در جلسه مذکور مقرر شد مسئولان مربوطه در وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور بهتر شدن کیفیت شیر خام بخشی از ارز مرجع برای واردات نهاده کنجاله سویا را به واردات کنجاله‌های دیگری از جمله کنجاله کلزا، کنجاله پنبه دانه و پودر چربی اختصاص دهند تا دامداران بتوانند با ایجاد تنوع پروتئینی در خوراک دام کیفیت شیر خام تولیدی خود را بهبود ببخشند.

وی اضافه کرد: همچنین قائم مقام وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت در آن جلسه متعهد شد ارز مبادله‌ای برای واردات اسباب و لوازم و قطعات دستگاه‌های شیر دوشی و خوراک ریزی تخصیص یابد.

کلیه جرایم گاوداری‌ها بخشیده شد

ترابی فرد با اشاره به اینکه در جلسه مذکور مقرر شد کلیه جرایم گاوداری‌هایی که تفاهمنامه با وزارت صنعت، معدن و تجارت امضا کرده‌اند بخشیده شود، گفت: همچنین قرار است کمیته‌ای متشکل از نمایندگان انجمن صنفی گاوداران و نمایندگانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت برای پیگیری و حل مشکلات تولیدکنندگان این بخش تشکیل شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به امضای تفاهمنامه‌‌ای با مسئولان بنیاد مستضعفان اشاره کرد و افزود: در حاشیه این جلسه تفاهمنامه‌ای با مسئولان بنیاد مستضعفان جهت عرضه مستقیم شیر تازه بهداشتی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای قدس با قیمت مناسب به امضا رسانیده‌ایم.


نقل از :مهر

کد: 2161 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۷ آبان بازدید: 2945 ساعت: 10:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

  هرم غذایی مناسب سالمندان یکی از نکات اساسی در حفظ سلامت سالمندان توجه به تغ...

  به كودك خود به اجبار غذا ندهید دكتر پریسا ترابی در گفت وگویی، ضمن بیان این مطلب ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها پایگاه خبری لقمه: فلفل سیاه و سفید دو میوه Piper Nigrum یا گیاه فلفل هستند که در جنوب آسیا یافت می شود.
قرص‌های لاغری واقعا معجزه می‌كنند؟ این روزها بیشترین معضل بسیاری از افراد مسئله چاقی است‌، بعضی از افراد ترجیح می‌دهند به جای تلاش برای بهتر زندگی‌كردن و از راه‌های منطقی به نتیجه رسیدن ره صد ساله را یك شبه طی كنند و هستند كسانی كه از این افراد به راحتی سوءاستفاده می‌كنند اما برای سود بیشتر آن‌ها اجازه ندهید تا از شما سوءاستفاده شود.
کارآفرینی با یک گیاه کدو شکل پایگاه خبری لقمه: «محمدرضا صابری» کارآفرین فعالی ست که تصمیم گرفت کشاورزی را به شیوه‌ای نوین به کار بگیرد و با تولید محصولات خاص در این زمینه فعالیت کند.
آیا مادران باردار باید به اندازه 2 نفر غذا بخورند؟ در حال حاضر همه می‌دانیم تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری بیشتر به جنین آسیب می‌زند تا به مادر! به عنوان مثال محدودیت شدید دریافت انرژی با افزایش تولید اجسام كتونی اثر مخرب بر مغز جنین دارد.