تولید آبمیوه شفاف!


پژوهشگران کشور با استفاده از نوعی غشا روش زیست سازگاری برای شفاف سازی آب میوه ارائه کردند که با این روش تغییری در خواص طبیعی آن ایجاد نمی کند.

به گزارش لقمه، رضا شریفیان- مجری طرح با اشاره به تهیه آبمیوه های طبیعی، افزود: زمانی که قرار است از آب میوه، کنستانتره تهیه شود، ذرات ریز به جا مانده از میوه ها به دیواره دستگاه اواپراتور (دستگاه مبدل حرارتی) می چسبد.

وی با بیان اینکه این امر موجب رنگ و بوی نامطبوعی می شود، اظهار داشت: برای جلوگیری از این امر نیاز است تا آبمیوه ها شفاف سازی شود و ذرات ریز از آبمیوه جداسازی وعملیات تغلیظ انجام شود.

شریفیان، با تاکید بر اینکه برای شفاف سازی آبمیوه از آنزیم استفاده می شود، خاطر نشان کرد: آنزیم هایی که برای این امر مورد استفاده قرار می گیرند علاوه بر آنکه هزینه های زیادی را به همراه دارند برای سلامت بدن نیز مضر است ضمن آنکه وجود برخی از میکروارگانیزمها نیز موجب از بین بردن ویتامین های آبمیوه می شود.

وی از اجرای طرح تحقیقاتی در این زمینه خبر داد و یادآور شد: در این طرح روش زیست سازگاری برای جدا سازی ذرات میوه از آبمیوه برای شفاف سازی آن ارائه شد.

مجری طرح با اشاره به جزئیات این طرح توضیح داد: در این طرح تحقیقاتی با استفاده از غشاهای میکرو فیلتراسیون موفق به شفاف سازی آبمیوه به منظور تولید کنستانتره شدیم.

شریفیان جمع شدن ذرات میوه به دیواره غشا را از معایب این طرح ذکر کرد و ادامه داد: چسبیدن ذرات میوه به دیواره غشاها مانع عبور مایع از غشا می شود از این رو برای رفع این عیب مکانیزمهایی برای عبور محلول از غشا ارائه کردیم.

این محقق به بیان مزایای این روش پرداخت و اضافه کرد: این غشاها زیست سازگار هستند و دفع آنها آلودگی برای محیط زیست ایجاد نمی کند. همچنین آبمیوه شفاف سازی شده با این روش کاملا طبیعی است و در خواص آن تغییری ایجاد نمی شود.


نقل از :مهر

کد: 2193 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان بازدید: 3091 ساعت: 9:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
2 برای کاهش درد مفاصل چه نوشیدنی هایی مناسب است ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ مرداد
3 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 تاثیر تصمیم عراقی‌ها بر بازار کنسانتره و آبمیوه ایران ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 تعرفه واردات انواع آبمیوه به عراق۱۳۰ درصد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
7 انباشت سیب زیردرختی به صورت فله ای ممنوع است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
8 اسامی۱۲ محصول غذایی غیراستاندارد اعلام شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
9 مصرف چه آبمیوه ای برای کاهش وزن مناسب است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
10 داشتن دندانهای سالم با مصرف این آبمیوه معجزه‌آسا ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
11 علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوامل پرخوری را بشناسید !!!! آیا تا به حال به ترفند رستوران‌دارها، فکر کرده‌اید...

  سردرد با این خوراكی‌ها برای خیلی از كسانی كه سردردهای مداوم یا میگرن دارن...

  داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند پایگاه خبری لقمه: نتایج یک آزمایش کوچک جدید حاکی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تیرگی دور چشم را با این دمنوش درمان کنید دمنوش گل داوودی دارای خواص متعددی است که در حفظ سلامت بدن موثر است.
لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی مدیر کل تامین دام شرکت پشتبانی با تاکید بر عزم راسخ مجریان و متخصصان داخلی برای اصلاح روند تولید و مصرف گوشت مرغ، تصریح کرد با بازگرداندن نژاد ایرانی آرین به گستره تولید و همراهی عموم مصرف کنندگان، بساط مرغ‌های غول پیکر وارداتی برچیده خواهد شد.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1 هیچ‌وقت هورمون‌ها را دست کم نگیرید چون باعث بروز خیلی از احساسات و واکنش‌های بدن ما از همین هورمون‌ها ناشی می‌شوند. در این مطلب شما را بیشتر با این هورمون‌های تأثیرگذار روی وزن آشنا کرده و رژیمی موثر برای مقابله با هر یک را عنوان می‌کنیم.
کمیسیون تخصصی پسته در اتاق اصناف شکل گرفت/پسته دامغان خوشه‌ای صادرمی‌شود پایگاه خبری لقمه: خوشه‌های صنعتی باوجود سه دهه قدمت در صنایع کشور، به‌تازگی راه خود را به دامغان و شاخص‌ترین محصول این شهرستان یعنی پسته، بازکرده است.