تولید آبمیوه شفاف!


پژوهشگران کشور با استفاده از نوعی غشا روش زیست سازگاری برای شفاف سازی آب میوه ارائه کردند که با این روش تغییری در خواص طبیعی آن ایجاد نمی کند.

به گزارش لقمه، رضا شریفیان- مجری طرح با اشاره به تهیه آبمیوه های طبیعی، افزود: زمانی که قرار است از آب میوه، کنستانتره تهیه شود، ذرات ریز به جا مانده از میوه ها به دیواره دستگاه اواپراتور (دستگاه مبدل حرارتی) می چسبد.

وی با بیان اینکه این امر موجب رنگ و بوی نامطبوعی می شود، اظهار داشت: برای جلوگیری از این امر نیاز است تا آبمیوه ها شفاف سازی شود و ذرات ریز از آبمیوه جداسازی وعملیات تغلیظ انجام شود.

شریفیان، با تاکید بر اینکه برای شفاف سازی آبمیوه از آنزیم استفاده می شود، خاطر نشان کرد: آنزیم هایی که برای این امر مورد استفاده قرار می گیرند علاوه بر آنکه هزینه های زیادی را به همراه دارند برای سلامت بدن نیز مضر است ضمن آنکه وجود برخی از میکروارگانیزمها نیز موجب از بین بردن ویتامین های آبمیوه می شود.

وی از اجرای طرح تحقیقاتی در این زمینه خبر داد و یادآور شد: در این طرح روش زیست سازگاری برای جدا سازی ذرات میوه از آبمیوه برای شفاف سازی آن ارائه شد.

مجری طرح با اشاره به جزئیات این طرح توضیح داد: در این طرح تحقیقاتی با استفاده از غشاهای میکرو فیلتراسیون موفق به شفاف سازی آبمیوه به منظور تولید کنستانتره شدیم.

شریفیان جمع شدن ذرات میوه به دیواره غشا را از معایب این طرح ذکر کرد و ادامه داد: چسبیدن ذرات میوه به دیواره غشاها مانع عبور مایع از غشا می شود از این رو برای رفع این عیب مکانیزمهایی برای عبور محلول از غشا ارائه کردیم.

این محقق به بیان مزایای این روش پرداخت و اضافه کرد: این غشاها زیست سازگار هستند و دفع آنها آلودگی برای محیط زیست ایجاد نمی کند. همچنین آبمیوه شفاف سازی شده با این روش کاملا طبیعی است و در خواص آن تغییری ایجاد نمی شود.


نقل از :مهر

کد: 2193 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان بازدید: 2996 ساعت: 9:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
2 برای کاهش درد مفاصل چه نوشیدنی هایی مناسب است ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ مرداد
3 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 تاثیر تصمیم عراقی‌ها بر بازار کنسانتره و آبمیوه ایران ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 تعرفه واردات انواع آبمیوه به عراق۱۳۰ درصد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
7 انباشت سیب زیردرختی به صورت فله ای ممنوع است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
8 اسامی۱۲ محصول غذایی غیراستاندارد اعلام شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
9 مصرف چه آبمیوه ای برای کاهش وزن مناسب است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
10 داشتن دندانهای سالم با مصرف این آبمیوه معجزه‌آسا ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
11 علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

  میوه‌هایی با طعم سرطان! همه متخصصان علوم پزشکی به مردم توصیه می‌کنند که بر...

  کمترین اضافه وزن برای افزایش فشار خون كافی است پزشكان در یك مطالعه جدید هشدار داده‌اند كه حتی مقد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت