مصرف چه آبمیوه ای برای کاهش وزن مناسب است


پایگاه خبری لقمه: اگرچه آب هویج موادمغذی بیشتری نسبت به هویج خام دارد، اما آب هویج حاوی میزان پایینی از کالری و چربی بوده و در عین حال سرشار از ویتامین ها و موادمعدنی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اگرچه آب هویج موادمغذی بیشتری نسبت به هویج خام دارد، اما آب هویج حاوی میزان پایینی از کالری و چربی بوده و در عین حال سرشار از ویتامین ها و موادمعدنی است. بنابراین استفاده از آب هویج برای برنامه کاهش وزن انتخاب مناسبی می باشد.

 
ویتامین های A، C و K
 
یک فنجان آب هویج حاوی بیش از ۲۵۰ درصد ویتامین A روزانه بوده، همچنین نقش مهمی در بهبود ماهیچه ها بعد از تمرینات داشته و برای رشد ماهیچه ها و سلامت استخوان ها مفید است. ویتامین C موجود در آب هویج، به تنظیم قند خون کمک کرده و اثرات آن مشابه ویتامین A می باشد. یک لیوان آب هویج، ۲۲.۳ درصد از ویتامین C مورد نیاز روزانه مردان و ۲۶.۸ درصد از ویتامین C مورد نیاز روزانه بانوان را تامین می‌کند. یک فنجان آب هویج همچنین حاوی ۳۰.۵ درصد از ویتامین K مورد نیاز مردان و ۴۰.۷ درصد از ویتامین K مورد نیاز بانوان است.
 
ویتامین ب کمپلکس
 
یک فنجان آب هویج منبع خوبی از ویتامین B1، ویتامین B2 و ویتامین B6 است. این ویتامین ها برای تجزیه گلوکز، چربی و پروتئین ها ضروری می باشد، همچنین افزایش توانایی برای ساخت ماهیچه ها باعث بالارفتن متابولسم و کاهش وزن می شود. این ویتامین ها باعث کاهش استرس و افسردگی شده که مانعی برای کاهش وزن محسوب می شوند. مدیریت استرس و افسردگی می تواند به کاهش وزن و جلوگیری از اضافه وزن مجدد و چاقی کمک کند.
 
موادمعدنی
 
یک فنجان آب هویج حاوی ۶.۱ درصد از آهن برای بانوان در سنین باروری بوده، همچنین همین میزان از آب هویج دارای ۱۳.۶ درصد آهن برای مردان و بانوان در سنین بعد از یائسگی است. این عنصر با افزایش توانایی در انجام تمرینات، عملکرد ورزشی، اکسیژن رسانی و انرژی باعث بهبود کاهش وزن می شود. یک فنجان آب هویج حاوی ۱۴.۱ درصد از نیاز روزانه به فسفر است. این ماده معدنی به حفظ ماهیچه ها، ساخت و ترمیم آنها، کاهش درد بعد از حرکات ورزشی و افزایش انرژی مورد استفاده بدن کمک می کند. همچنین همین میزان از آب هویج محتوی ۱۴.۷ درصد از نیاز روزانه به پتاسم برای کمک به بهبود سلامت استخوان و کاهش فشار خون است. مردان می توانند ۱۳.۳ درصد از منگنز و ۷.۸ درصد از منیزیم مورد نیاز بدن و بانوان ۱۷.۱ درصد از منگنز و ۱۰.۳ درصد از منیزیم را با مصرف یک فنجان آب هویج دریافت کنند. این موادمعدنی برای تنظیم قند خون و کاهش وزن در افراد دیابتی نیز مناسب خواهد بود.
 
درشت مغذی ها
 
یک فنجان آب هویج علاوه بر ویتامین ها و موادمعدنی حاوی ۹۴ کالری، ۰.۴ گرم چربی، ۲۱.۹ گرم کربوهیدرات و ۹.۲ گرم قند است. همچنین همین میزان از آب هویج ۱.۹ گرم فیبر دارد که باعث بهبود سلامت سیستم گوارش، تنظیم سطوح قندخون و افزایش حس سیری می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :نسخه

کد: 11883 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور بازدید: 2327 ساعت: 2:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
5 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
6 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
8 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
9 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

  رفع کم خونی و یبوست با آلو پایگاه خبری لقمه: در بین میوه‌های فصل تابستان، آلو...

  کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کشک و قره قوروت دشمن پوکی استخوان زهره خدایی در گفت‌وگویی گفت: کلسیم یک نوع ماده معدنی است که وجودش به مقدار کم برای بدن لازم است .وجود این ماده در ساختمان هورمون‌ها و هم در ساختمان استخوان ها بسیار ضروری و مهم است.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
شرایط لازم برای درمان چاقی با جراحی یک متخصص و فلوشیپ جراحی چاقی معتقد است که اگر معایب چاقی و معایب عمل جراحی را برای مقایسه با هم در دوکفه ترازو قرار دهیم، بدون شک معایب چاقی سنگین تر خواهدبود.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.