روش جدید طبخ ماهی با سبزیجات


معمولا خانم های خانه دار نباید تهیه غذا با ماهی را فراموش کنند. به همین دلیل این بار دستور جدیدی برای طبخ ماهی را آموزش می دهیم.

مواد اولیه:

ماهی سفید كوچك یا فیله هر ماهی دلخواه              چهار عدد
هویج متوسط                                                    دو عدد
قارچ نگینی شده                                               پنج عدد
كلم بروكلی و گل کلم                                        100 گرم
دانه انار                                                          نصف پیمانه
گردو آسیاب شده                                             دو قاشق غذاخوری
رب انار                                                           یك قاشق غذاخوری
آرد، نمك، فلفل و آبلیمو و روغن                              به میزان لازم


طرز تهیه:

شكم ماهی را تمیز كرده و از همین برش تا انتهای سر و دم ادامه می‌دهیم تا ماهی باز شود. با كمی فشار روی تیغه پشت، ماهی كاملا سفره می‌شود. اگر آماده کردن ماهی برایتان مشکل است، بد نیست فیله های آماده آن را تهیه کنید یا از فروشنده بخواهید که آن را فیله کند.
روی ماهی نمك و فلفل می‌پاشیم و آبلیمو می‌ریزیم و كنار می‌گذاریم. هویج را درشت رنده می‌كنیم. كلم بروكلی و گل كلم را ریز نموده و به همراه قارچ نگینی شده و دانه انار روی حرارت می‌گذاریم. كمی كه آب سبزیجات گرفته شد روغن اضافه می‌كنیم و هم می‌زنیم تا سرخ شود سپس رب انار و گردو را اضافه كرده و یك تا دو دقیقه دیگر تفت می‌دهیم. تابه‌ای را گرم می‌كنیم و كمی روغن می‌ریزیم. روی پوسته ماهی كمی آرد می‌پاشیم و در تابه می‌گذاریم. از مواد پخته شده روی گوشت ماهی گذاشته و آن را كاملا می‌پوشانیم. در تابه را گذاشته و یك ساعت خیلی ملایم حرارت می‌دهیم. می‌توانید از جعفری خرد شده در سس سبزیجات استفاده كنید البته این كار باید در آخرین مرحله صورت گیرد.

نکته: در برخی کشورها به جای سس سبزیجات، از سالسا به عنوان سس استفاده می کنند.

روش تهیه سالسا:
سالسا از مخلوط پیاز (ترجیحاً قرمز) فراوان نگینی شده، فلفل چیلی و گوجه فرنگی نگینی شده تهیه می شود و طعم خوب و تندی به ماهی می دهد.



گ.ق




کد: 2199 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان بازدید: 5967 ساعت: 11:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

  این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ظریف: از زبان فرهنگ نوروز بگوییم با سلطه‌گری صلح فراهم نمی شود پایگاه خبری لقمه: محمدجواد ظریف گفت: نوروز یک رویداد طبیعی نیست، یک تحول انسانی است، آن چیزی است که یونسکو در صدر برنامه‌های خود قرار داده است. یعنی تغییر نگرش ها و دیدگاه ها و اگر اساسنامه یونسکو را خوانده باشید با این شروع می‌شود که چون جنگ در اذهان مردم شکل می‌گیرد، باید صلح را هم در اذهان مردم شکل داد.
چطور می‌توان پوست را ویتامینه کنیم؟ خیلی‌ها تصور می‌کنند تمام مشکلات پوستی از ضعف کبدشان ناشی می‌شود که البته در بسیاری موارد همین‌طور است اما نه‌ همیشه! خیلی‌ها هم فکر می‌کنند مشکل از پوست چرب‌شان و لوازم آرایشی است که استفاده می‌کنند که باز هم این موارد درست هستند اما همیشه این‌طور نیست.
برای لاغر شدن، شام را جدی بگیرید! خیلی از افرادی که از افزایش وزن رنج می‌برند، می‌دانند که برای کاهش وزن می‌بایست مقدار غذای دریافتی خود را محدود نمایند، ولی مشکل اینجاست که نمی‌دانند چگونه باید مقدار غذای دریافتی خود رادر طی روز تنظیم نمایند.
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.