روش جدید طبخ ماهی با سبزیجات


معمولا خانم های خانه دار نباید تهیه غذا با ماهی را فراموش کنند. به همین دلیل این بار دستور جدیدی برای طبخ ماهی را آموزش می دهیم.

مواد اولیه:

ماهی سفید كوچك یا فیله هر ماهی دلخواه              چهار عدد
هویج متوسط                                                    دو عدد
قارچ نگینی شده                                               پنج عدد
كلم بروكلی و گل کلم                                        100 گرم
دانه انار                                                          نصف پیمانه
گردو آسیاب شده                                             دو قاشق غذاخوری
رب انار                                                           یك قاشق غذاخوری
آرد، نمك، فلفل و آبلیمو و روغن                              به میزان لازم


طرز تهیه:

شكم ماهی را تمیز كرده و از همین برش تا انتهای سر و دم ادامه می‌دهیم تا ماهی باز شود. با كمی فشار روی تیغه پشت، ماهی كاملا سفره می‌شود. اگر آماده کردن ماهی برایتان مشکل است، بد نیست فیله های آماده آن را تهیه کنید یا از فروشنده بخواهید که آن را فیله کند.
روی ماهی نمك و فلفل می‌پاشیم و آبلیمو می‌ریزیم و كنار می‌گذاریم. هویج را درشت رنده می‌كنیم. كلم بروكلی و گل كلم را ریز نموده و به همراه قارچ نگینی شده و دانه انار روی حرارت می‌گذاریم. كمی كه آب سبزیجات گرفته شد روغن اضافه می‌كنیم و هم می‌زنیم تا سرخ شود سپس رب انار و گردو را اضافه كرده و یك تا دو دقیقه دیگر تفت می‌دهیم. تابه‌ای را گرم می‌كنیم و كمی روغن می‌ریزیم. روی پوسته ماهی كمی آرد می‌پاشیم و در تابه می‌گذاریم. از مواد پخته شده روی گوشت ماهی گذاشته و آن را كاملا می‌پوشانیم. در تابه را گذاشته و یك ساعت خیلی ملایم حرارت می‌دهیم. می‌توانید از جعفری خرد شده در سس سبزیجات استفاده كنید البته این كار باید در آخرین مرحله صورت گیرد.

نکته: در برخی کشورها به جای سس سبزیجات، از سالسا به عنوان سس استفاده می کنند.

روش تهیه سالسا:
سالسا از مخلوط پیاز (ترجیحاً قرمز) فراوان نگینی شده، فلفل چیلی و گوجه فرنگی نگینی شده تهیه می شود و طعم خوب و تندی به ماهی می دهد.



گ.ق




کد: 2199 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان بازدید: 5996 ساعت: 11:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواظب باشید یخچال بیمارتان نکند!! با این حال، یخچال ناسالم و یا استفادۀ نادرست از آن...

  امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان...

  پاسخ به چند سوال تغذیه ای آیا تصور شما در مورد گریپ فروت، چای زنجبیل، ژله، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟
موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت می‌رسد و خوردنی است...
خطرناک ترین رژیم های کاهش وزن کدامند؟ مهمترین چیزی که در رژیم های نادرست وجود دارد تبلیغات فریبکارانه ای است که فرد را متقاعد می کند در مدت کوتاهی کاهش وزن زیادی داشته باشد و در واقع آن را ضمانت می کند.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.