مواد اولیه: ماهی سفید كوچك یا فیله هر ماهی دلخواه چهار عدد هویج متوسط دو عدد قارچ نگینی شده پنج عدد كلم بروكلی و گل کلم 100 گرم دانه انار نصف پیمانه گردو آسیاب شده دو قاشق غذاخوری رب انار یك قاشق غذاخوری آرد، نمك، فلفل و آبلیمو و روغن به میزان لازم طرز تهیه: شكم ماهی را تمیز كرده و از همین برش تا انتهای سر و دم ادامه میدهیم تا ماهی باز شود. با كمی فشار روی تیغه پشت، ماهی كاملا سفره میشود. اگر آماده کردن ماهی برایتان مشکل است، بد نیست فیله های آماده آن را تهیه کنید یا از فروشنده بخواهید که آن را فیله کند.روی ماهی نمك و فلفل میپاشیم و آبلیمو میریزیم و كنار میگذاریم. هویج را درشت رنده میكنیم. كلم بروكلی و گل كلم را ریز نموده و به همراه قارچ نگینی شده و دانه انار روی حرارت میگذاریم. كمی كه آب سبزیجات گرفته شد روغن اضافه میكنیم و هم میزنیم تا سرخ شود سپس رب انار و گردو را اضافه كرده و یك تا دو دقیقه دیگر تفت میدهیم. تابهای را گرم میكنیم و كمی روغن میریزیم. روی پوسته ماهی كمی آرد میپاشیم و در تابه میگذاریم. از مواد پخته شده روی گوشت ماهی گذاشته و آن را كاملا میپوشانیم. در تابه را گذاشته و یك ساعت خیلی ملایم حرارت میدهیم. میتوانید از جعفری خرد شده در سس سبزیجات استفاده كنید البته این كار باید در آخرین مرحله صورت گیرد.نکته: در برخی کشورها به جای سس سبزیجات، از سالسا به عنوان سس استفاده می کنند. روش تهیه سالسا:سالسا از مخلوط پیاز (ترجیحاً قرمز) فراوان نگینی شده، فلفل چیلی و گوجه فرنگی نگینی شده تهیه می شود و طعم خوب و تندی به ماهی می دهد.گ.ق