70 درصد ایرانی‌ها اضافه وزن دارند/ چاق‌ها 20 درصد بیشتر می‌خورند


رئیس پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران از اضافه وزن نزدیک به 70 درصد جمعیت کشور خبر داد.

به گزارش لقمه، دکتر رضا ملک زاده، بر پیشگیری از بروز بیماریها و شیوه های سالم زندگی در جامعه تاکید کرد و افزود: نزدیک به 70 درصد از جمعیت کشور اضافه وزن دارند و 20 درصد نیز چاق هستند.

وی با تاکید بر ارتقای آگاهی و فرهنگ جامعه برای داشتن زندگی سالم، تصریح کرد: یکی از مسائلی که باعث افزایش وزن و چاقی می شود، خوردن بیش از اندازه برخی خوراکیها از جمله نان، برنج، شیرینی جات و چربیها و مواد نشاسته ای است.

این فوق تخصص گوارش و کبد با اعلام اینکه افراد چاق 20 درصد از نیازشان غذا می خورند، افزود: مهمترین خطر اضافه و چاقی، خطر بروز کبد چرب است.

ملک زاده ادامه داد: مهمترین خطر کبد چرب، بروز سکته های قلبی و سکته مغزی زودرس است.

وی توضیح داد: ابتلا به کبد چرب باعث می شود تا زمان بروز سکته 10 سال جلو بیافتد. یعنی اگر قرار بوده در 60 سالگی سکته کند، این زمان با توجه به اینکه کبد چرب دارد به 50 سالگی می رسد. به طور کلی 10 سال از عمر مفید فرد از دست می رود.

رئیس پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهارداشت: آدمهایی که کبد چرب دارند، بعضی مواقع 30 سال طول می کشد که متوجه این عارضه شود و آن موقع هم درمان موثری ندارد.


نقل از :مهر

کد: 2283 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۶ آذر بازدید: 1815 ساعت: 11:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
4 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
5 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
6 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
7 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
8 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
10 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
11 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیا...

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف مکمل پتاسیم پس از جراحی قلب باعث صرفه جویی در هزینه های بیمار می شود و از خطرات بیشتر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی یا سایر اختلالات ریتمی پیشگیری می کند.
جلوگیری از چاقی پس از ازدواج+ برنامه‌ غذایی عروس و دامادها تجربه‌ی عروس و داماد شدن تجربه‌ی زیبا و در عین حال استرس‌زایی است. البته این استرس و نگرانی، طبیعی و در عین حال دلچسب است اما نباید با اضافه وزن همراه شود.
ایرانی‌ها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟ بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.