احتمال تغییر دوباره قیمت لبنیات


علیرغم توافقی که پیش از این در کارگروه کنترل بازار مبنی بر عدم افزایش قیمت لبنیات تا پایان فروردین ماه شکل گرفته بود احتمال تغییر مجدد قیمت در لبنیات وجود دارد.

به گزارش لقمه، حسن رادمرد، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اعلام خبر فوق اظهار کرد:‌ در حال حاضر با توجه به مذاکرات سازمان حمایت و انجمن صنفی صنایع لبنی بحث‌هایی مبنی بر افزایش مجدد قیمت لبنیات در کشور مطرح شده است، زیرا به اعتقاد صنایع لبنی افزایش برخی هزینه‌های اولیه مثل بسته بندی و هزینه‌های کارگری بر قیمت تمام شده لبنیات تاثیر گذاشته است.

رادمرد با بیان این‌که به اعتقاد انجمن صنفی صنایع لبنی کشور افزایش هزینه‌های اولیه ایجاب می کند که قیمت تمام شده کالاها مجددا افزایش یابد تصریح کرد: از این رو قرار است امروز پنج‌شنبه و پس‌فردا شنبه جلسه‌ای برای اتخاذ یک تصمیم نهایی در این باره برگزار شود.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در جلسه امروز مذاکرات اولیه انجام و در جلسه شنبه نهایی می‌شود که آیا افزایش قیمت خواهیم داشت یا خیر و در صورت افزایش چند درصد بر قیمت لبنیات افزایش یابد.

وی در پایان گفت: پیش از این قرار بود بر اساس توافقاتی که بین مسوولین ذیربط و انجمن صنایع لبنی کشور انجام شده بود، تا پایان فروردین هیچ افزایش قیمتی در بخش لبنیات نداشته باشیم.

پیش از این رئیس شورای اصناف به ایسنا گفته بود که در جلسه اخیر تنظیم بازار تنها در مورد قیمت شیر صحبت شد که انجمن تولیدکنندگان شیر و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به یک قیمت واحد رسیدند و مقرر شد تا پایان فروردین ماه سال آینده تمام نرخ ها ثابت بماند.

قاسم نوده فراهانی تصریح کرده بود که 58 قلم کالایی که تولید آن ها به شیر بستگی دارد نیز نرخ گذاری شد. این نرخ گذاری ثابت است و قرار شد اصناف کشور از روز شنبه آینده روی قیمت ها نظارت داشته باشند.

 


نقل از :ایسنا

کد: 2511 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۳ آذر بازدید: 2264 ساعت: 5:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
5 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
7 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
9 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
11 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است پایگاه خبری لقمه: محققان ادعا می کنند شیر نارگیل م...

  سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر فست فودها جزئی از زندگی این روزهای ما شده و با وجو...

  رابطه وزوز گوش با تغذیه یکی از مشکلات شایع شنوایی، وجود صداهای زائد و اذیت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی مرگ چیست؟ شاخص توده بدنی(BMI) یکی از رایج‌ترین روش‌هایی است که برای تعیین وزن مطلوب به کار می‌رود.
چرا صبحانه ایرانی یکی از بهترین‌هاست؟ تاکنون مطالب بسیاری درباره اهمیت صبحانه به‌عنوان اولین وعده غذایی روز نوشته‌ایم و با کارشناسان بسیاری در رابطه با مشخصات این وعده گفت‌وگو كرده‌ایم...
۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»