به گزارش لقمه، محمد رضا اسماعیلی با اشاره به رواج توزیع شیر فلهای در بازار توسط دامداران اظهار داشت: در حال حاضر شیر فلهای در مغازهها ارائه میشود که از نظر آزمایشگاهی پس زده محسوب شده و به روش سنتی در اختیار مردم قرار میگیرد. وی ادامه داد: این نوع شیرها هموژنیزه نبوده و به دلیل ناهمگن بودن چربی با شیر به نظر پرچرب میرسد در صورتی که خطرات فراوان دارد. مدیر عامل اتحادیه تعاونیهای تولید کنندگان فرآوردهای لبنی پاستوریزه ایران با بیان اینکه مصرف شیر برای سلامت جامعه توصیه میشود، گفت: با عرضه شیر به صورت فلهای، وجود آنتی بیوتیک و 800 نوع مریضی مشترک میان انسان و دام برای سلامت جامعه مضر است. این فعال تعاونیها تاکید کرد: مسئولان بهداشت و درمان باید به این موضوع توجه کنند تا سلامتی و بهداشت مردم به خطر نیفتد. اسماعیلی در پاسخ به این سوال دامداران و مردم نیز از عرضه مستقیم شیر فلهای و قیمت پایین آن استقبال میکنند، تصریح کرد: به دلیل عدم آگاهی برخی مردم از این موضوع استقبال به وجود آمده، در صورتی که بسیاری از بیماریهای شایع از طریق شیر از دام به انسان منتقل میشود که از جمله آن تب برفکی است. وی افزود: حتی با جوشاندن شیر نیز برخی میکروبهای آن از بین نمی رود و در عین حال شیر خاصیت خود را از دست میدهد. مدیر عامل اتحادیه تعاونیهای تولید کنندگان فرآوردهای لبنی پاستوریزه ایران با بیان اینکه دامدار نمی تواند شیر خود را خارج از قیمت مصوب در بازار توزیع کند، بیان داشت: قبلا قرار بود شیر تحویل در کارخانه 930 تومان باشد که با 30 تومان افزایش 960 تومان شد. وی ادامه داد: به غیر از این موضوع هیچ گونه افزایش مجدد قیمت شیر مطرح نشده است و لبنیات با قیمت فعلی عرضه میشود.