عدم افزایش مجدد قیمت لبنیات


مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی پاستوریزه با اشاره به عدم افزایش قیمت لبنیات گفت:‌ عرضه شیر فله‌ای در بازار به سلامت و بهداشت جامعه به دلیل وجود عوارض و پیامدهای مختلف آسیب می‌رساند.

به گزارش لقمه، محمد رضا اسماعیلی با اشاره به رواج توزیع شیر فله‌ای در بازار توسط دامداران اظهار داشت: در حال حاضر شیر فله‌ای در مغازه‌ها ارائه می‌شود که از نظر آزمایشگاهی پس زده محسوب شده و به روش سنتی در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: این نوع شیرها هموژنیزه نبوده و به دلیل ناهمگن بودن چربی با شیر به نظر پرچرب می‌رسد در صورتی که خطرات فراوان دارد.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولید کنندگان فرآوردهای لبنی پاستوریزه ایران با بیان اینکه مصرف شیر برای سلامت جامعه توصیه می‌شود، گفت:‌ با عرضه شیر به صورت فله‌ای، وجود آنتی بیوتیک و 800 نوع مریضی مشترک میان انسان و دام برای سلامت جامعه مضر است.

این فعال تعاونی‌ها تاکید کرد: مسئولان بهداشت و درمان باید به این موضوع توجه کنند تا سلامتی و بهداشت مردم به خطر نیفتد.

اسماعیلی در پاسخ به این سوال دامداران و مردم نیز از عرضه مستقیم شیر فله‌ای و قیمت پایین آن استقبال می‌کنند، تصریح کرد:‌ به دلیل عدم آگاهی برخی مردم از این موضوع استقبال به وجود آمده، در صورتی که بسیاری از بیماریهای شایع از طریق شیر از دام به انسان منتقل می‌شود که از جمله آن تب برفکی است.

وی افزود:‌ حتی با جوشاندن شیر نیز برخی میکروب‌های آن از بین نمی رود و در عین حال شیر خاصیت خود را از دست می‌دهد.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولید کنندگان فرآوردهای لبنی پاستوریزه ایران با بیان اینکه دامدار نمی تواند شیر خود را خارج از قیمت مصوب در بازار توزیع کند، بیان داشت: قبلا قرار بود شیر تحویل در کارخانه 930 تومان باشد که با 30 تومان افزایش 960 تومان شد.

وی ادامه داد: به غیر از این موضوع هیچ گونه افزایش مجدد قیمت شیر مطرح نشده است و لبنیات با قیمت فعلی عرضه می‌شود.


نقل از :فارس

کد: 2534 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۶ آذر بازدید: 1869 ساعت: 12:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

  اعتیاد کودکان به فست فود تقویت عادات غذایی نادرست می‌تواند بزرگترین ظلم یک ...

  حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ماهی جزو خوراکی‌‌هایی است که برای مصرف، حتما به پخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای مناسب کودکان شما غذاهای سالم بسیاری وجود دارند که کودکان آنها را دوست دارند، اما بیشتر والدین گمان می‌کنند که کودکان هات‌داگ، پیتزا، سیب‌زمینی سرخ‌کرده و نوشابه را بیشتر دوست دارند.
اگر قصد لاغر شدن دارید، بخوانید بسیاری از افرادی که برای لاغر شدن از رژیم های غذایی کم کالری پیروی می کنند خودسرانه یک یا چند گروه غذایی را حذف می کنند تا به اصطلاح سریع تر و بیشتر وزن کم کنند.
موهایی زیبا با 4 ماده‌ی مغذی متخصصان معتقدند که موها آینه سلامت انسان هستند. کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی به راحتی می‌تواند سلامت موها را به خطر انداخته و به آن‌ها آسیب بزند. بر عکس داشتن تغذیه‌ی مناسب، متنوع و سرشار از پروتئین و دیگر مواد مغذی موها را زیبا و سالم‌تر می‌سازد.
جایگاه ایران در بین برترین مقاصد «سفرِ حلال» پایگاه خبری لقمه:در حالی مالزی کشوری است که تقریبا از سال ۲۰۱۵ موقعیت خود را درصدر جدول برترین مقاصد حلال برای سفر و گردشگری، حفظ کرده است، سه کشور عربستان، ترکیه و اندونزی در رقابت جدی برای رسیدن به این جایگاه قرار دارند.