کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم)


پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، متخصصان چینی دریافتند که مصرف سبزیجات سفید همچون سیب زمینی، پیاز و گل کلم، احتمال ابتلا به این سرطان را کاهش می‌دهد در حالی که مصرف مواد الکلی، نمک و غذاهای فرآوری‌شده موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان معده می‌شود.

سرطان معده عامل مرگ روزانه حدود 13 نفر در انگلیس است و شانس ادامه حیات این بیماران 10 سال پس از ابتلا به آن 15 درصد است.

تمام سبزیجات حاوی ویتامین C هستند. این ویتامین که در سیب زمینی نیز وجود دارد به عنوان آنتی اکسیدانی برای مقابله با استرس سلولی در معده عمل می‌کند. مصرف روزانه حدود 50 گرم از این ویتامین خطر ابتلا به این بیماری را تا هشت درصد کاهش می‌دهد.

به نوشته ایندیپندنت،‌ پزشکان برآورد کرده‌اند که به ازای هر 100 گرم میوه‌ای که به طور روزانه مصرف می‌شود خطر ابتلا به سرطان به طور میانگین 5 درصد کاهش می‌یابد.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :ایسنا

کد: 8418 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر بازدید: 193 ساعت: 1:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه سیب را تازه نگه داریم ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
2 ارتباط میان رژیم غذایی و وضعیت روحی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
3 کاهش فشار خون با مصرف این مواد غذایی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
4 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
5 پیشگیری از سرطان سینه با مصرف این مواد غذایی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
6 پیشگیری از بروز سکته با مصرف این سبزیجات ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر
7 بیماران دیابتی چه رژیمی بگیرند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
8 آیا در معرض خطر درد خنجری کلیه هستید؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
9 آموزش پخت ماهی به همراه سبزیجات ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
10 آکروشکا یک غذای روسی خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
11 چگونه کودکان را به خوردن سبزی عادت دهیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آشپزخانه پاکیزه با لیموترش حال به شما خواهیم گفت با لیمو ترش چگونه وسایل خان...

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

  زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله! گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.
لاغری در وقت اضافه به قول فرنگی‌ها یک سورپرایز برایتان داریم! اگر به دنبال خوش اندامی هستید بدانید که با تغییر شیوه‌ی غذا خوردن تان می‌توانید هر ماه یک کیلوگرم وزن کم کنید.
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.