صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
نقشه آسیبپذیری تغذیهای کشور تدوین شد
نقشه آسیبپذیری تغذیهای کشور تدوین شد
رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تدوین نقشه آسیبپذیری تغذیهای کشور خبر داد.
به گزارش لقمه، دکتر زهرا عبدالهی گفت: پیرو مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت مکلف شد نقشه آسیبپذیری تغذیهای کشور و همچنین سامانه امنیت غذا و تغذیه در کشور را تهیه کند.
وی افزود: بر اساس این مصوبات و در قالب یک پروژه با در نظر گرفتن اطلاعات موجود در بخش کشاورزی و اطلاعات اقتصادی، اجتماعی، بهداشتی و همچنین اطلاعات مربوط به غذا، نقشه آسیب پذیری تغذیهای تدوین شد. به این ترتیب تصویری از استانهای مختلف کشور در زمینه چگونگی وضعیت غذا و تغذیه مشخص شد.
عبدالهی ادامه داد: این نقشه و سامانه مشخص میکنند که استانهای مختلف کشور به لحاظ امنیت غذایی در چه رتبهای قرار گرفتهاند. اکنون این اطلاعات پایه فراهم شده است. بر اساس این اطلاعات پایه، استانها باید بتوانند ذیل شورای سلامت استان برنامه عملیاتی تغذیه و امنیت غذایی را تدوین کنند چرا که برنامه امنیت غذایی یک برنامه کاملا بین بخشی است و تمام بخشها باید برای بهبود امنیت غذا و تغذیه مشارکت داشته باشند.
رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پایان گفت: در مجموع اکنون سامانه امنیت غذا و تغذیه به تفکیک استانهای کشور وضعیت را مشخص کرده که بیتردید مبنای برنامهریزی و سیاستگذاری برای بهبود و ارتقای امنیت غذا و تغذیه در برنامه پنجم توسعه خواهد بود.
نقل از :ایسنا
کد:
2617
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۴ دي
بازدید:
1702
ساعت:
3:09 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2
تدوین نقشه راه و برگزاری رویدادهای گردشگری غذایی در ۱۴۰۱
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
3
مهمترین اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم چیست؟
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
4
۸ کشوری که مردمش «گوشت الاغ» میخورند+ نقشه و نمودار
۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
5
با قاشق و چنگال عقیق ناهار میخورم!
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ فروردين
6
کارگروه رفع تحریم های صنعت غذا تشکیل شد
۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
با مصرف حبوبات کلسترول بد را کاهش دهید
بررسیها نشان میدهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به...
تند غذا خوردن چاقتان میكند
به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی میشود.
9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات
طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
جایگاه ایران در بین برترین مقاصد «سفرِ حلال»
پایگاه خبری لقمه:در حالی مالزی کشوری است که تقریبا از سال ۲۰۱۵ موقعیت خود را درصدر جدول برترین مقاصد حلال برای سفر و گردشگری، حفظ کرده است، سه کشور عربستان، ترکیه و اندونزی در رقابت جدی برای رسیدن به این جایگاه قرار دارند.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش
شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسالهای گذشته با راهاندازی رستورانهای زنجیرهای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.
اینها را بخورید تا محتاج عینک نشوید
میتوان با مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامینها و مواد مغذی به سلامت چشمها کمک کرد و جلوی ضعیف شدن آنها، دژنراسیون ماکولای چشم، خشکی چشم، آب مروارید و غیره را گرفت.
سلامت قلب با مصرف انگور
محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش میدهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است