کارگروه رفع تحریم های صنعت غذا تشکیل شد


کارگروه رفع تحریم های صنعت غذا و دارو با محوریت اتاق بازرگانی و تشکل های مرتبط تشکیل شد.

به گزارش لقمه، اعضای کارگروه رفع تحریم های صنعت غذا و دارو شامل دو نماینده از کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی، دو نماینده از کانون انجمن های صنایع غذایی ایران ، یک نماینده از صنایع دارویی و یک نماینده به معرفی ریاست اتاق تهران می باشد.

بنا بر این گزارش علی موحد و علیرضا مروت پور به نمایندگی از کانون انجمن های صنایع غذایی، دکتر ارجمندی و مهندس تفضلی به نمایندگی از کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی و دکتر علمازاده به نمایندگی صنایع دارویی در این کارگروه حضور دارند.

همچنین مقرر شد دبیرخانه مربوطه نیز دراتاق بازرگانی مستقر شود و کارگروه به عنوان اولین اقدام، تعیین و تدوین راهکارمناسب (نقشه راه) درخصوص رفع موانعی که به بهانه تحریم گریبان گیر صنایع غذائی و دارو شده است را، در دستور کار قرار دهد.

این گزارش می افزاید انتظار می رود با تدوین و تعیین راهکاری مناسب و همراهی و مساعدت اتاق بازرگانی تهران و سایر اتاق های بازرگانی به ویژه اتاق بازرگانی ایران و اتخاذ تصمیمات مقتضی، بتوان محدودیت های معاملات مواد اولیه و محصولات غذا و دارو را در سطح بین المللی حل کرد. 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فود پرس

کد: 4233 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ خرداد بازدید: 2306 ساعت: 1:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
3 استقبال از پویش تحریم کالاهای «مرتبط با اسرائیل» در کشورهای اسلامی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
4 احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲ شهريور
5 تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
6 ایران از پیوستن به شانگهای چه نفعی می برد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۸ شهريور
7 ربیعی: معطل تحریم ها نماندیم/آمادگی عقد تفاهم نامه با همه کشورهای منطقه را داریم ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۲ فروردين
8 نوبخت: در محاصره اقتصادی کشور را اداره کرده ایم/دشمن شکست خورده است اما شرمنده مردمیم ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين
9 صابر پرنیان: نهضت صنعت داخلی در واکنش به تحریم ها/گلایه صنایع از بروکراسی‌های اداری و تحریم‌های داخلی نه تحریم‌های خارجی ۱۳۹۹ دوشنبه ۶ بهمن
10 تاکید بر جایگاه تثبیت شده‌ بندر چابهار در منطقه/ رشد قابل توجه ترانزیت و صادرات ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۸ آبان
11 واردات دارو زیر لوای شرکت لوازم خانگی ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریك پذیر یك بیماری ...

  این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و ...

  این ویتامین قند خون را کاهش می‌هد پایگاه خبری لقمه:تحقیقات نشان می دهد مکمل ویتامین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
علامتی برای شناسایی پوکی استخوان یکی از محققین بر‌تر جشنواره رازی، اعلام کرد: در مطالعاتی که انجام شده به این موضوع دست یافتیم که سرعت از دست دادن تراکم استخوان افرادی که احساس خشکی دهان دارند بیشتر از کسانی است که با این مشکل مواجه نیستند.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.