روش پخت تورتلینی با سس سبزیجات


تورتلینی، نوعی پاستا و غذای ایتالیایی است که آن را با دستور زیر تهیه می کنند.

مواد اولیه :

تورتلینی یك بسته500 گرمی

فلفل دلمه‌ای خرد شده یك عدد

گوجه‌فرنگی دو عدد

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

سیر دو حبه

شكر یك قاشق غذاخوری

سركه سفید یك قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری

كنسرو ذرت یك قوطی

نمك، فلفل و روغن به میزان لازم



طرز تهیه:

یك قابلمه آب را روی حرارت گذاشته تا بجوشد، سپس یك قاشق روغن مایع درون آن ریخته و تورتلینی‌ها را در آن می‌ریزیم تا به مدت هفت دقیقه پخته شوند، پس از آن تورتلینی‌ها را درون آبكش می‌ریزیم.

روغن زیتون را در یك تابه داغ كرده، سیر رنده شده و فلفل دلمه‌ای را همراه كنسرو ذرت به آن اضافه كرده و كمی تفت می‌دهیم. گوجه‌فرنگی‌ها را رنده كرده و همراه شكر، سركه، جعفری و آب به بقیه مواد می‌افزاییم، بعد از این‌كه جوش آمد حرارت را كم می‌كنیم تا به مدت 10 الی 15 دقیقه مواد بپزند.

در آخر نمك و فلفل را نیز به مواد سس در حال پخت می‌افزاییم. تورتلینی‌ها را داخل ظرف مناسبی كشیده و سس آماده شده را روی آنها می‌ریزیم و با كمی جعفری، گوجه‌فرنگی و پنیر پارمزان غذا را تزیین می‌نماییم.




کد: 2632 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي بازدید: 4405 ساعت: 12:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

  راهکارهایی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی در ایام روزه‌داری، می‌توان عرق کاس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نشانه‌‌ های بیماری وبا چیست؟ وبا، یکی از بیماری‌های اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح می‌شود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد می‌کند که شبیه آب برنج بوده و بی‌بو است یا گاهی بوی ماهی می‌دهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، ‌دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه می‌کنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه شود.
چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ دكتر امیرحسین بنی‌احمد، كارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: ‌اگر سیستم گوارش فرد سالم باشد و بتواند غذاها را هضم و جذب كند، به راحتی می‌تواند با رژیم‌های غذایی مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین كند.
مواد غذایی لازم برای از بین بردن چروک پوست خداوند نعمت‌هایی در اختیار ما قرار داده که با پیری و چین و چروک پوست مقابله کرده و زیبایی و شادابی آن را حفظ می‌کند. لازمه داشتن بدنی سالم و پوستی زیبا در تغذیه مناسب و سالم است.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.