مواد اولیه :
تورتلینی یك بسته500 گرمی
فلفل دلمهای خرد شده یك عدد
گوجهفرنگی دو عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
شكر یك قاشق غذاخوری
سركه سفید یك قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
كنسرو ذرت یك قوطی
نمك، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
یك قابلمه آب را روی حرارت گذاشته تا بجوشد، سپس یك قاشق روغن مایع درون آن ریخته و تورتلینیها را در آن میریزیم تا به مدت هفت دقیقه پخته شوند، پس از آن تورتلینیها را درون آبكش میریزیم.
روغن زیتون را در یك تابه داغ كرده، سیر رنده شده و فلفل دلمهای را همراه كنسرو ذرت به آن اضافه كرده و كمی تفت میدهیم. گوجهفرنگیها را رنده كرده و همراه شكر، سركه، جعفری و آب به بقیه مواد میافزاییم، بعد از اینكه جوش آمد حرارت را كم میكنیم تا به مدت 10 الی 15 دقیقه مواد بپزند.
در آخر نمك و فلفل را نیز به مواد سس در حال پخت میافزاییم. تورتلینیها را داخل ظرف مناسبی كشیده و سس آماده شده را روی آنها میریزیم و با كمی جعفری، گوجهفرنگی و پنیر پارمزان غذا را تزیین مینماییم.