ذخیره‌سازی مرکبات امسال بی‌عیب و نقص اجرا می‌شود


وزارت صنعت اعلام کرد با اجرای طرح ذخیره‌سازی میوه و مرکبات در سال‌های متمادی نقاط قوت و ضعف طرح احصا و نسبت به رفع معایب اجرای طرح اقدام شده است.

به گزارش لقمه، خبری با عنوان «ضرورت تجدیدنظر در نحوه ذخیره‌سازی و توزیع میوه عید و نامه واردکنندگان موز به وزارت صنعت، معدن و تجارت» منتشر کرد که وزارت صنعت توضیحاتی ارائه کرده است.

در این توضیحات آمده است: وزارت بازرگانی (وقت) از ابتدای سال 84 طرح ذخیره‌سازی میوه و مرکبات ایام پایانی سال را با اولویت تأمین از محل تولید داخل و با هدف حمایت از تولیدکنندگان از طریق خرید در زمان اوج برداشت محصول و نیز حمایت از مصرف‌کنندگان از طریق عرضه در زمانهای افزایش تقاضا و کاهش عرضه (ایام پایانی سال و آغاز سال نو) اجرا کرده است.

 در ادامه اضافه شده است: براساس آمار بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران طی سنوات اخیر میزان برنامه‌ریزی‌های لازم در نیمه دوم هر سال جهت تأمین و توزیع سیب و پرتقال مورد نیاز طرح آغاز می‌شود.

همچنین در طرح ویژه ایام پایانی سال کالاهای خریداری شده (سیب و پرتقال) از طریق شبکه‌های توزیع منتخب در سراسر کشور و براساس قیمت‌های تعیین شده عرضه می‌‌شود.

در ادامه این توضیحات تصریح شده است: از آثار مثبت اجرای طرح طی سنوات اخیر می‌توان به توسعه زیرساخت‌های بخش کشاورزی (انبار، سردخانه و حمل‌ونقل و غیره)، سورتینگ، بسته‌بندی، اصلاح شبکه توزیع، افزایش قیمت خرید سر درخت، افزایش اشتغال در مناطق تولید اشاره کرد.

در ادامه تاکید شده است با اجرای طرح در سال‌های متمادی نقاط قوت و ضعف طرح احصا و نسبت به رفع معایب اجرای طرح اقدام شده است.




کد: 2656 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۸ دي بازدید: 2637 ساعت: 12:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
4 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
5 از خواص نارنگی پاییزی غافل نشوید ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
6 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
7 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
8 اعلام قیمت مرکبات در میادین میوه و تره بار تهران ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۱ دي
9 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
10 «محمود حجتی» وزیر کشاورزی از مجلس کارت زرد گرفت ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر كپسول بابونه بر تهوع و استفراغ ناشی از بارداری كپسول بابونه در مقایسه با زنجبیل و پلاسبو در كاهش ...

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

  برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید بررسی‌های جدید نشان می‌دهد افرادی که در مرز ابتلا ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.
سه ماه قبل از بارداری چای سبز نخورید علت این قضیه آنتى‏ اكسیدان موجود در چاى سبز است كه فعالیت اسیدفولیك را مهار مى‏ كند.
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.