چگونه از خوراکی‌های آشپزخانه شیرپاک کن بسازید


در طبیعت، سبزی های گیاهان دارویی مختلفی وجود دارد که می توانید از آنها برای تهیه شیرپاک کن های طبیعی استفاده کنید. روش تهیه برخی از آنها را با هم مرور می کنیم.

* برای تهیه شیرپاک کن هویج، بهترین روش آن است که 2 عدد هویج بزرگ و تازه را با رنده ریز، خوب رنده کنید و آن را با یک لیوان شیر مخلوط کرده و هر شب برای پاک کردن آرایش از آن استفاده کنید. این شیرپاک کن را تنها 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.


* شیر پاک کن کاهو یکی از مفید ترین شیرپاک کن های طبیعی در جهان است که علاوه بر پاکسازی به آبرسانی پوست نیز کمک می کند. برای تهیه این شیرپاک کن 5 برگ کاهوی بزرگ را در 2 لیوان آب، خوب بجوشانید و آب باقیمانده را با 2 عدد هویج رنده شده مخلوط کرده و آن را در یخچال نگهداری کنید. این ترکیب را تا 6 روز می توانید استفاده کنید.


* شیرپاک کن سیب زمینی نیز یکی از شیرپاک کن های موثر و مفید برای پاکسازی مواد آرایشی از پوست و همین طور از بین بردن لکه ها و تیرگی های پوست است. برای تهیه آن 2 عدد سیب زمینی آبپز شده را با یک لیوان شیر مخلوط کرده و هر روز از آن استفاده کنید. این ترکیب را می توانید 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.


* همان طور که می دانید گریپ فروت یکی از پرخاصیت ترین میوه ها و سرشار از ویتامین سی است . برخی از درمانگران پوست، استفاده از گریپ فروت را برای تهیه شیرپاک کن، بهترین انتخاب می دانند و معتقدند استفاده از آن به صورت روزانه موجب جوانی و نشاط روز افزون پوست صورت می شود.

برای تهیه این شیرپاک کن لازم است آبلیموی تازه و یک لیوان شیر مخلوط کرده و هر شب از آن استفاده کنید این شیرپاک کن را تنها 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.



نقل از :ایده آل

کد: 2674 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي بازدید: 3219 ساعت: 4:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
3 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
4 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
5 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
6 جان باختن جوان ۲۵ ساله شیروانی در استخر کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
7 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
8 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
9 امضای تفاهم‌نامه با سازمان غذا و دارو برای تسریع ترخیص فرآورده‌های دارویی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
10 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
11 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  راه‌حل تـرك شیـــــرینی خوردن شیرینی شاید یک عادت باشد، اما باید توجه كرد ...

  ایبوپروفن در شیر! تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت