عامل بسیاری از بیماری های ارگانیک چیست؟


به گفته مدیرکل استاندارد استان اصفهان، استفاده از محصولات غذایی سالم و استاندارد، از نظر شیمیایی و میکروبی اساس سلامت و تندرستی افراد جامعه است و توجه به برخی نکات میکروبیولوژی در این خصوص ضروری است.

به گزارش لقمه، مهندس غلامحسین شفیعی گفت: تعداد بیشماری از میکروارگانسیم ها وجود دارند که در صورت ورود به بدن انسان باعث بیماری و بر هم زدن نظم سیستم ایمنی می گردند و این عامل به واسطه مصرف مواد غذایی غیر استاندارد و عدم رعایت توصیه های ایمنی و بهداشتی به وجود می آیند.

وی بهترین راه حفظ سلامت مصزف کنندگان را رعایت بهداشت فردی و اجتماعی برشمرد که یکی از آنها تولید و مصرف محصولات غذایی استاندارد و پرهیز از مصرف محصولات فله ای و مشکوک است.

مدیرکل استاندارد استان اصفهان با ذکر این نکته که امروزه در خصوص فرآورده های غذایی بیوتکنولوژی کارهای بسیاری که اساس آنها بر مبنای تغیرات ژنتیکی میکروارگانسم ها است، صورت گرفته و نتایج قابل قبولی ارائه شده، افزود : در کشور ما نیز محققان کارهای موثر و قابل تقدیری را انجام می دهند که با وجود همه کاستی ها، این تحقیقات و تعامل جوامع علمی و دانشگاهی با صنعت و تولید کشور، فواید فراوانی برای جامعه در بر داشته و صورت می گیرد.

شفیعی با اشاره به این که یکی از موارد نسبتا جدید در کشور ما استفاده از محصولات پروبیوتیک است که اغلب در لبنیات مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: این فرآورده ها به منظور سلامت دستگاه گوارش تولید شده اند و ارتقای فرهنگ استفاده از این محصولات دارای نشان استاندارد در جامعه مفید می باشد.




نقل از :موج

کد: 2745 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۳ دي بازدید: 4831 ساعت: 11:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
2 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
3 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
4 افزایش تولید محصولات ارگانیک در دستورکار دولت قرار گرفت/ واردات محصولات تراریخته باید ممنوع شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 برندسازی و بازاریابی محصولات ارگانیک در دستور کار منطقه آزاد انزلی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 چگونه با ته مانده سبزیجات سبزی بکاریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
8 شیرینی صرفه جویی آب در مزارع با گرمک ارگانیک کردستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
9 بدنتان هر روز را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
10 5 مواد غذایی که سیستم اسمنی بدن را تقویت می کند ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
11 تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف آجیل فشار خون را كاهش می دهد یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان این مطلب اظه...

  استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این صبحانه وزنتان کاهش می‌یابد مصرف صبحانه غنی از پروتئین موجب سرکوب هورمون‌های مسئول اشتها می‌شود.
آشنایی با خواص شگفت‌آور لیمو از نوع ترش و شیرین لیمو (از مرکبات) محصولی معجزه‌آسا برای کشتن سلول‌های سرطان است ؛ که ۱۰۰۰۰ بار قوی‌تر از شیمی درمانی است.
رژیم غذایی ویژه دوران بارداری شرایط بدنی و وضعیت تغذیه ای مادر در دوران قبل و در حین بارداری می تواند بسیار مهم باشد و در انتها به یک بارداری خوب منجر شود، که یکی از تصمیم های صحیح این است که خانم ها در قبل از بارداری وضعیت بدنی خود را اصلاح کنند.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟