عامل بسیاری از بیماری های ارگانیک چیست؟


به گفته مدیرکل استاندارد استان اصفهان، استفاده از محصولات غذایی سالم و استاندارد، از نظر شیمیایی و میکروبی اساس سلامت و تندرستی افراد جامعه است و توجه به برخی نکات میکروبیولوژی در این خصوص ضروری است.

به گزارش لقمه، مهندس غلامحسین شفیعی گفت: تعداد بیشماری از میکروارگانسیم ها وجود دارند که در صورت ورود به بدن انسان باعث بیماری و بر هم زدن نظم سیستم ایمنی می گردند و این عامل به واسطه مصرف مواد غذایی غیر استاندارد و عدم رعایت توصیه های ایمنی و بهداشتی به وجود می آیند.

وی بهترین راه حفظ سلامت مصزف کنندگان را رعایت بهداشت فردی و اجتماعی برشمرد که یکی از آنها تولید و مصرف محصولات غذایی استاندارد و پرهیز از مصرف محصولات فله ای و مشکوک است.

مدیرکل استاندارد استان اصفهان با ذکر این نکته که امروزه در خصوص فرآورده های غذایی بیوتکنولوژی کارهای بسیاری که اساس آنها بر مبنای تغیرات ژنتیکی میکروارگانسم ها است، صورت گرفته و نتایج قابل قبولی ارائه شده، افزود : در کشور ما نیز محققان کارهای موثر و قابل تقدیری را انجام می دهند که با وجود همه کاستی ها، این تحقیقات و تعامل جوامع علمی و دانشگاهی با صنعت و تولید کشور، فواید فراوانی برای جامعه در بر داشته و صورت می گیرد.

شفیعی با اشاره به این که یکی از موارد نسبتا جدید در کشور ما استفاده از محصولات پروبیوتیک است که اغلب در لبنیات مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: این فرآورده ها به منظور سلامت دستگاه گوارش تولید شده اند و ارتقای فرهنگ استفاده از این محصولات دارای نشان استاندارد در جامعه مفید می باشد.




نقل از :موج

کد: 2745 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۳ دي بازدید: 4811 ساعت: 11:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
2 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
3 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
4 افزایش تولید محصولات ارگانیک در دستورکار دولت قرار گرفت/ واردات محصولات تراریخته باید ممنوع شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 برندسازی و بازاریابی محصولات ارگانیک در دستور کار منطقه آزاد انزلی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 چگونه با ته مانده سبزیجات سبزی بکاریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
8 شیرینی صرفه جویی آب در مزارع با گرمک ارگانیک کردستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
9 بدنتان هر روز را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
10 5 مواد غذایی که سیستم اسمنی بدن را تقویت می کند ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
11 تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه فوتبالیست ها فوتبال، ورزشی است مبتنی بر قدرت، سرعت و مهارت که ه...

  بهترین رژیم غذایی مخصوص شب امتحان یک کارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه عدم مصرف صبحان...

  در مصرف میوه زیاده روی نكنید

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
تغذیه‌ی مناسب این 9 بیماری را از شما دور می‌کند برای داشتن عمر طولانی همراه با سلامتی و تندرستی لازم است سبک زندگی‌تان سالم باشد. یعنی اینکه تغذیه‌ی درستی داشته باشید و از کارهایی که به سلامتی آسیب می‌زند دوری کنید.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.