عامل بسیاری از بیماری های ارگانیک چیست؟


به گفته مدیرکل استاندارد استان اصفهان، استفاده از محصولات غذایی سالم و استاندارد، از نظر شیمیایی و میکروبی اساس سلامت و تندرستی افراد جامعه است و توجه به برخی نکات میکروبیولوژی در این خصوص ضروری است.

به گزارش لقمه، مهندس غلامحسین شفیعی گفت: تعداد بیشماری از میکروارگانسیم ها وجود دارند که در صورت ورود به بدن انسان باعث بیماری و بر هم زدن نظم سیستم ایمنی می گردند و این عامل به واسطه مصرف مواد غذایی غیر استاندارد و عدم رعایت توصیه های ایمنی و بهداشتی به وجود می آیند.

وی بهترین راه حفظ سلامت مصزف کنندگان را رعایت بهداشت فردی و اجتماعی برشمرد که یکی از آنها تولید و مصرف محصولات غذایی استاندارد و پرهیز از مصرف محصولات فله ای و مشکوک است.

مدیرکل استاندارد استان اصفهان با ذکر این نکته که امروزه در خصوص فرآورده های غذایی بیوتکنولوژی کارهای بسیاری که اساس آنها بر مبنای تغیرات ژنتیکی میکروارگانسم ها است، صورت گرفته و نتایج قابل قبولی ارائه شده، افزود : در کشور ما نیز محققان کارهای موثر و قابل تقدیری را انجام می دهند که با وجود همه کاستی ها، این تحقیقات و تعامل جوامع علمی و دانشگاهی با صنعت و تولید کشور، فواید فراوانی برای جامعه در بر داشته و صورت می گیرد.

شفیعی با اشاره به این که یکی از موارد نسبتا جدید در کشور ما استفاده از محصولات پروبیوتیک است که اغلب در لبنیات مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: این فرآورده ها به منظور سلامت دستگاه گوارش تولید شده اند و ارتقای فرهنگ استفاده از این محصولات دارای نشان استاندارد در جامعه مفید می باشد.




نقل از :موج

کد: 2745 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۳ دي بازدید: 4751 ساعت: 11:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
2 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
3 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
4 افزایش تولید محصولات ارگانیک در دستورکار دولت قرار گرفت/ واردات محصولات تراریخته باید ممنوع شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 برندسازی و بازاریابی محصولات ارگانیک در دستور کار منطقه آزاد انزلی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 چگونه با ته مانده سبزیجات سبزی بکاریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
8 شیرینی صرفه جویی آب در مزارع با گرمک ارگانیک کردستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
9 بدنتان هر روز را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
10 5 مواد غذایی که سیستم اسمنی بدن را تقویت می کند ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
11 تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

  هدف گذاری در رژیم کاهش وزن صرف نظر از اینکه دلیل لاغر شدن چه باشد کاهش وزن مو...

  مواد غذایی مناسب برای لثه با انتخاب غذاهای سالم و مفید می‌توان از بروز بیمار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
کاهش وزن به کمک مصرف منظم سبزی ها تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف منظم سبزی می‌تواند به افراد در کنترل کالری کمک کند.
بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!