توزیع آردغنی نشده در چهارمحال و بختیاری ممنوع شد


مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری از ممنوعیت توزیع آرد غنی نشده در چهارمحال و بختیاری خبر داد.

به گزارش لقمه، محسن ضیایی با اشاره به توزیع ماهانه هفت تا هشت هزار تن آرد غنی شده در استان، گفت:‌ تمامی آردهای تولیدهی کارخانجات استان با اسید فولیک و آهن غنی سازی شده است.

ضیایی سرانه مصرف هر نفر را ماهانه هشت کیلوگرم اعلام کرد و افزود: با توجه به اینکه بسیاری از خبازی ها از دیگر استانها آرد مورد نیاز خود را تامین می کنند باید به پرمیکس بودن یا غنی سازی شده بودن آن دقت نمایند.

ضیایی افزود: در صورتی که آرد غنی نشده در خبازیهای استان پخت شود ، متصدیان به عنوان متخلف باید پاسخگو باشند و با آنان به شدت برخورد قانونی می شود.

وی ادامه داد: مراکز بهداشتی و دانشگاه علوم پزشکی استان بر غنی بودن آردهای خبازی های استان نظارت می کنند.

وی گفت:‌ به منظور مقابله با فقر آهن موجود در استان آرد غنی شده در چهارمحال و بختیاری توزیع می شود.


اتمام طرح ملی اکتشاف مقدماتی شیل های بیتومینه در چهارمحال وبختیاری

طرح ملی اکتشاف مقدماتی شیل های بیتومینه در چهارمحال و بختیاری تکمیل شد.

رئیس اداره معادن چهارمحال و بختیاری گفت: عملیات پی‌جویی و اکتشاف مقدماتی شیل‌های بیتومین‌دار از سال 86 توسط سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور در شهرستان کوهرنگ آغاز شده بود.

ابراهیمی افزود: از 15 نوع ماده معدنی شناسایی شده در چهارمحال و بختیاری شش نوع در حال بهره برداری و پنج نوع ماده معدنی جدید شامل کانسارهای پلی متال مس ،سرب ،روی وخاکهای صنعتی کربناته، شیلهای بیتومینه، سنگ آهن، دولومیت درحال اکتشاف است.

وی گفت: این ماده معدنی در ساخت فیبرهای کربنی، تصفیه‌کننده‌های شیمیایی، رنگ‌سازی، کودهای گیاهی، صنایع دارو‌سازی و بهداشتی، تولیدات الیاف مصنوعی، تولید عایق‌های صنعتی و صنعت شیشه‌های رنگی استفاده می‌شود.


تصویب 340میلیارد ریال تسهیلات برای ایجاد وتوسعه صنایع کشاورزی چهارمحال وبختیاری

مدیرصنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال وبختیاری، از تصویب 300و40میلیارد ریال تسهیلات از اعتبارات توسعه بخش کشاورزی، درکارگروههای توسعه بخش کشاورزی استان برای ایجاد وتوسعه 31بخش صنایع کشاورزی استان خبرداد.

طهمورث فتاحی گفت: احداث کارخانجات لبنی، بسته بندی وفرآوری محصولات کشاورزی، بسته بندی وانجماد انواع گوشت سفید وقرمز، بسته بندی وسورتینگ انواع ماهی ومرغ، کارگاهای تولید خوراک دام وآبزیان،عرقیات واسانس گیاهان داروئی،ترشیجات وشوری جات،بسته بندی عسل وسردخانه های دومداره وبسته بندی قارچ از مهم ترین طرح های مصوب دربخش صنایع کشاورزی استان است.

وی،بابیان اینکه طرح های مصوب به بانکهای عامل ارسال گردیدند افزود:این طرح ها مراحل نهای برای دریافت تسهیلات را می گذرانندوتاکنون هشت فقره از طرح ها اعتباری حدود17میلیارد ریال را جذب کرده اند.


چهارمحال و بختیاری رتبه ششم تولید قارچ خوراکی کشور را از آن خود کرد

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال وبختیاری ،از فعالیت 22کارگاه تولید قارچ وتولید سالانه چهارهزارو30تن قارچ دکمه ای دراستان خبرداد.

حمیدرضامنصوری گفت: باتولید سالانه 40هزارو30تن قارچ دراستان رتبه ششم تولید قارچ خوراکی را درکشور داریم که پیش بینی می شود درسال جاری 250 تن به ظرفیت فوق اضافه شود.

منصوری اظهارکرد: قارچ تولیدی استان علاوه برمصرف داخل استان به استانهای خوزستان، اصفهان، فارس، کرمان وهرمزگان منتقل می شود.

وی، بااشاره به این که قسمتهایی از استان دارای اقلیم خنک درتابستان ها می باشد، افزود: هزینه های خنک کردن سالنها دراستان کمتر از میانگین بوده بنابراین تولید قارچ خوراکی دراستان چهارمحال وبختیاری دارای مزیت نسبی می باشد.


صدور پروانه کاربرد علامت استانداردتشویقی برای محصولات کشاورزی

مدیرحفظ نباتات استان چهارمحال وبختیاری از صدور پروانه کاربرد علامت استانداردتشویقی برای محصولات کشاورزی دارای حدود مجاز با قیمانده سموم وآفت کش ها دراستان خبرداد.

حسین برزگرگفت: یکی از راهکارهای موثرومطلوب برای نیل به محصول سالم ، صدور پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی می باشدکه محصولات گلخانه ای تازه خوری دراولویت می باشند.

وی،با اشاره به این که محصولات کشاورزی منبع اصلی تامین غذای افراد می باشند وباید توجه بیشتری به کیفیت این محصولات داشته باشیم، افزود: محصولات کشاورزی نیز همانند سایر محصولات غذایی باید علامت استاندارد دریافت کنند وتحت نظارت بیشتر باشند.




نقل از :مهر

کد: 2746 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۳ دي بازدید: 2053 ساعت: 11:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
4 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
5 چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
6 آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری! ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
7 آغاز طرح نظارت بر آرد و نان نانوایی ها ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
9 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
10 آرد مورد نیاز نانوایی‌های جزیره خارگ تامین شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
11 کاهش مصرف آرد/ ۸۰ هزار نانوایی در کشور کارتخوان هوشمند دارند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه‌ی مناسب برای ورزشکاران کوچک با وجود این که بچه‌ها متابولیسم متفاوتی دارند اما ...

  بخور تا زانویت خوب شود درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...

  میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.
مواد غذایی مخصوص خانم‌ ها کدامند ؟ پنیر پارمسان برای تقویت استخوان و کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید می‌باشد. ماست و شیر بدون چربی نیز بسیار مفیدند، اما چه کسی آنها را سه بار در روز مصرف می‌کند؟
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
رستوران دشمنان آمریكا در ایالات متحده هیچ چیز انحصاری نیست و انگار قرار هم نبوده كه باشد. این موضوع استثنایی هم ندارد، از قدرت و اقتصاد و این‌جور چیزها گرفته تا...