جزئیات قیمت انواع میوه در بازار


اگرچه دولت هنوز تصمیمی مبنی بر برداشتن ممنوعیت واردات میوه نگرفته است، اما به نظر می‌رسد که بازار نیز توانسته خود را با تصمیم ممنوعیت تطبیق دهد و بر این اساس، انواع میوه در بازار به وفور موجود است.

به گزارش لقمه، فصل زمستان که فرا می‌رسد، تب و تاب تامین میوه نیز در میان مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت بیش از هر زمان دیگری بروز می‌کند، چراکه ایام عید پیش رو است و نیاز مردم به خرید میوه بیش از هر زمان دیگری از سال رو به افزایش می‌گذارد.

در این میان هر ساله دولت تدابیر مختلفی را برای تامین میوه شب عید مورد نیاز مردم که عمدتا شامل سیب و پرتقال است، به کار می‌بندد و از ماهها قبل تلاش دارد تا با کمک مباشران خود، سیب و پرتقال تولیدی باغداران را خریداری کرده و ذخیره‌سازی کند تا در زمان مناسب بتواند از آن بهره گیرد.

امسال نیز همانند سال‌های گذشته این تدبیر از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی تنظیم بازار در نظر گرفته شده و بر این اساس، به گفته مسئولان قرار است که امسال 90 هزار تن سیب و پرتقال شامل 40 هزار تن سیب و 50 هزار تن پرتقال ذخیره‌‍سازی شود.


تعرفه واردات صفر می‌شود؟


این در شرایطی است که هر ساله تعرفه واردات سیب و پرتقال در 15 بهمن ماه به صفر می‌رسد تا دولت بتواند کسری نیاز شب عید مردم را نسبت به تولید، با واردات جبران کند اما امسال از یک سو با توجه به مسائل ارزی، به نظر می‌رسد که واردکنندگان میوه رغبتی به واردات نداشته باشند و از سوی دیگر نیز اگر این میوه وارد کشور شود، به دلیل قیمت بالای آن، مورد اقبال مصرف‌کنندگان قرار گیرد.

البته اگرچه مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت هم اکنون تاکید دارند که تعرفه واردات میوه امسال صفر نمی‌شود، اما به نظر می‌رسد که وضعیت بازار تعیین کننده نهایی در این رابطه است. بنابراین شاید باید چند روز دیگر نیز صبر کرد تا بتوان در این مورد قضاوت کرد.

اگرچه هم اکنون هنوز قیمت مصرف‌کننده سیب و پرتقال مشخص نشده است، اما به نظر می‌رسد که حدود قیمتی بالاتر از آن چیزی نباشد که هم اکنون در بازار به چشم می‌خورد. بررسی‌های میدانی مهر نشانگر این است که قیمت میوه امسال نسبت به سال گذشته اگرچه مقداری بالاتر رفته است، اما طیف متنوعی از قیمت پیش روی مصرف‌کنندگان قرار دارد و حتی در مورد یک نوع میوه نیز، ممکن است چندین قیمت برای مصرف‌کننده البته بسته به کیفیت موجود باشد.


طیف قیمتی متنوع برای انواع میوه

در عین حال، بازار نیز خود را با شرایط موجود مبنی بر ممنوعیت واردات میوه تطبیق داده است و آن گونه که مسئولان می‌گویند، وضعیت بازار میوه به نحوی است که امسال اجازه واردات میوه صادر نشود.

هم اکنون انواع مختلفی از قیمت برای یک نوع میوه در بازار مشاهده می‌شود به نحوی که برای پرتقال رنج قیمتی از 1650 تومان تا 2500 تومان وجود دارد؛ نارنگی نیز از رنج قیمتی 1800 تومان تا 2600 تومان در بازار به چشم می‌خورد.


جزئیات قیمت انواع میوه در بازار

هم اکنون قیمت هر کیلوگرم پرتقال تامسون جنوب 1400 تومان، پرتقال تامسون شمال 1700 تومان، پرتقال رسمی جنوب 1200 تومان، پرتقال آبگیری 1000 تومان و پرتقال رسمی شمال 1100 تومان در بازار موجود است. البته نوعی پرتقال تامسون مرغوب نیز به قیمت 1950 تومان به فروش می‌رسد. همچنین قیمت سیب زرد 1300 تومان، سیب قرمز 1700 تومان و یک نوع سیب مرغوب قرمز نیز 1950 تومان به فروش می‌رسد.

قیمت هر کیلوگرم انار مرغوب 3500 تومان، انار ساوه 2500 تومان و انار آبگیری 1000 تومان است. همچنین هر کیلوگرم خیار رسمی 1300 تومان و خیار گلخانه‌ای 1050 تومان به فروش می‌رسد. قیمت هر کیلوگرم کیوی 1300 تومان، خرمالو 2200 تومان، گریپ فروت 1100 تومان و انگور 2400 تومان است.


لیموشیرین نیز به قیمت 1300 تومان و موز نیز بسته به کیفیت رنج قیمتی 2750 تومان در میادین میوه و تره بار تا 3500 تومان در مغازه‌های سطح شهر به فروش می‌رسد.





نقل از :مهر

کد: 2777 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي بازدید: 1702 ساعت: 4:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
2 زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه می‌کند؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
3 رشد ارزش دلار در جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
5 تعرفه های صادراتی محصولات آب بر بالاتر از قیمت جهانی ۱۴۰۱ جمعه ۱ مهر
6 چالش های صادرات محصولات کشاورزی/ واگذاری سیاستگذاری‌ به وزارت جهاد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۵ خرداد
7 ارتباط حذف ارز ترجیحی با افزایش قیمت کالاها/ چند درصد گرانی داریم؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۳ فروردين
8 لزوم اتخاذ سیاست هایی در راستای افزایش رقابت پذیری تولید لوازم خانگی ۱۴۰۰ جمعه ۱۲ شهريور
9 «محمود حجتی» وزیر کشاورزی از مجلس کارت زرد گرفت ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 افزایش تعرفه های ترجیحی عرصه را برای حضور کالای ایرانی تنگ ترمی کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 تاثیر تصمیم عراقی‌ها بر بازار کنسانتره و آبمیوه ایران ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

  بهترین روغن چه روغنی است؟ از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و د...

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

الهام حمیدی از زیبایی می گوید
خواص ضد سرطانی هویج خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.
با این نوبرانهٔ خوش طعم، دندان را سفید کنید مالیک اسید توت فرنگی در تغییر رنگ و سفید کردن دندان‌ بسیار مؤثر است.
راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.