چالش های صادرات محصولات کشاورزی/ واگذاری سیاستگذاری‌ به وزارت جهاد


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران با اشاره به تصمیم‌گیری‌های جزیره‌ای در حوزه تعرفه‌گذاری محصولات کشاورزی که منجر به ایجاد چالش می‌شود، گفت: باید تمام سیاستگذاری‌ها به وزارت جهاد واگذار شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مجتبی عالی مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران درباره مباحث مطرح شده مبنی بر عدم حذف تعرفه شیرخشک صادراتی گفت: صادرات شیرخشک در جریان است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد، منتهی شیرخشک‌هایی که در حال حاضر صادر می‌شوند، با ارز ۴۲۰۰ تومانی تولید شده‌اند.

 
وی اضافه کرد: پیش از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، تولید شیرخشک با شیر خامی که از تولیدکنندگان به قیمت ۴۴۰۰ تا ۶,۴۰۰ تومان خریداری می‌شد، انجام می‌گرفت و پس از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، قرار شد تعرفه صادرات برای شیرخشک‌هایی که با قیمت‌های جدید تولید شده‌اند، حذف شود.
 
عالی گفت: در حال حاضر شیرخشک‌های تولید جدید به مرحله صادرات نرسیده‌اند که حذف تعرفه برای آنها اعمال شود.
 
وی با اشاره به اینکه تصمیم‌گیری‌های جزیره‌ای در حوزه تعرفه‌گذاری محصولات کشاورزی منجر به ایجاد چالش در این زمینه می‌شود، تصریح کرد: باید صفر تا صد تولید، صادرات و بازار محصولات کشاورزی در اختیار وزارت جهاد باشد تا در مواقع بحران بتواند درست تصمیم بگیرد.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14867 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۵ خرداد بازدید: 1369 ساعت: 1:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
3 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
5 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
6 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
9 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
10 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
11 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

  خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.
مقدار کالری غذاهایی که می‌خوریم چقدر است در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شده‌ایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بوده‌اند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا می‌کنیم.
خواص وفواید خرمالو برای بدن پایگاه خبری لقمه:خرمالو از میوه‌هایی است که به دلیل طعم گس شاید مورد علاقه بعضی‌ها نباشد اما این میوه دارای خواص مفیدی برای بدن ویکی از میوه های مهم در رژیم غذایی است.
برای تقویت حافظه، لاغر شوید نقصان عملکرد حافظه مرتبط با چاقی قابل برگشت است و می تواند انگیزه ای برای لاغری باشد.