هشتمین کنگره سلامت، تغذیه و آلرژی غذایی کودکان بهمن‌ برگزار می‌شود


رئیس هشتمین کنگره سلامت ، تغذیه و آلرژی غذایی کودکان با اعلام خبر برگزاری این کنگره افزود: «تغذیه و آلرژی غذایی» و «اصول تغذیه سالم در کودکان» به عنوان محورهای اصلی کنگره در نظر گرفته شده‌اند.

به گزارش لقمه، این کنگره به همت انجمن علمی تعذیه کودکان ایران و با همکاری گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مفید، مرکز طبی کودکان و انجمن ترویج تعذیه با شیر مادر طی 3 روز برگزار می‌شود.

متخصصان کودکان، فوق تخصص های کودکان، پزشکان عمومی، متخصصان تغذیه و کارشناسان تغذیه از جمله شرکت کنندگان در این کنگره هستند که امتیاز بازآموزی دریافت می‌کنند.

بر اساس این گزارش، هشتمین کنگره سلامت، تغذیه و آلرژی غذایی کودکان، از 4 تا 6 بهمن در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور میزبان علاقه مندان از سراسر کشور است. داوطلبان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 22259003 تماس یا به سایت ped.sbmu.ac.ir مراجعه کنند.




کد: 2796 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۷ دي بازدید: 2590 ساعت: 10:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
2 کدام چاقی نیاز به جراحی دارد؟/ درمان‌های نامتعارف چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي
3 توضیحاتی درباره پیشگیری از ابتلا به چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
4 زعفران کاذب هشتمین رتبه جدول واردات کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
5 نمایشگاه زیرساخت‌های کشاورزی، رهیافتی برای مقابله با بحران آب کشاورزی ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر
6 دوبی میزبان کنفرانس سلامت مواد غذایی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۷ آبان
7 شربت دیفن هیدرامین برای درمان سرماخوردگی کودکان نیاز نیست ۱۳۹۲ جمعه ۳ خرداد
8 هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و فاضلاب آغاز به کار کرد ۱۳۹۱ جمعه ۸ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند ...

  5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه اگر خیلی مراقب وزن خود هستید و می‌ترسید که شکلات چ...

  کدام نوع از بستنی ها مفید ترند؟ حسی که خوردن بستنی به فرد می دهد حس خوشایندی است و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چند توصیه‌ی سالادی برای خوش اندامی اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی می‌کند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل می‌کنند مثل سالادهای سرو شده در رستوران‌ها.
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.
روش‌ پیشگیری از ابتلا به سرطانی که مرتضی پاشایی را ازپا درآورد یک متخصص بیماری‎های داخلی اذعان کرد که سن مبتلایان به سرطان‎های معده در جامعه امروزی به زیر 50 سال رسیده است.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!