هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و فاضلاب آغاز به کار کرد


هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران با حضور 253 شرکت داخلی و 15 شرکت خارجی با حضور قائم مقام وزیر نیرو آغاز بکار کرد.

به گزارش لقمه، در نمایشگاه مزبور سفرا و وزرای آب کشورهایی دارای مراودات تجاری با ایران و شرکتهایی از کشور آلمان، ایتالیا، چین و دانمارک در این نمایشگاه حضور دارند.

تعداد شرکت های داخلی امسال در این نمایشگاه با رشد 15 درصدی در مقایسه با سال گذشته به 253 شرکت رسیده است و این نمایشگاه در فضایی به وسعت 16 هزار مترمربع در هشت سالن نمایشگاهی برگزار می شود، در پایان 30 شرکت برتر در بخش های تولیدی، مشاوره ای، پیمانکاری و شرکت های خارجی به عنوان شرکت های برتر انتخاب می‌شوند.

بر اساس این گزارش، نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران به عنوان بزرگترین رخداد صنعتی و تجاری ایران در این حوزه هر ساله با حضور شمار زیادی از شرکت های توانمند داخلی و خارجی در زمینه صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب برپا می شود.

این نمایشگاه فرصتی است تا شرکت های فعال در این صنعت دستاوردها و کالاهای خود را در معرض بازدید دست اندرکاران و متخصصان این صنعت قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضای بازارها و سمت و سوی رشد این صنعت، فعالیت ها و نوآوری های آینده خود را هدایت کنند.

هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب از 8 تا 11 دی ماه سال جاری برگزار می‌شود.

 


نقل از :فارس

کد: 2655 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۸ دي بازدید: 2990 ساعت: 12:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
5 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
6 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
8 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
9 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک خوراکی مفید برای افراد چاق محققان دانشگاه ایلی نویز در مطالعات اخیر خود پی بر...

  مراقب باشید سرطان نخورید... زندگی ماشینی و مدرن و نداشتن دقت كافی برای تهیه غذ...

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان ناباروری زنان با رژیم غذایی یک فوق تخصص تغذیه ناباروری گفت: زنانی که به ناباروری مبتلا هستند، نباید از چربی های اشباع مانند لبنیات چرب و دنبه زیاد استفاده کنند.
نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! پایگاه خبری لقمه:مدیر سامانه «کدومو» با اشاره به یکی از چالش‌های ساترا بیان کرد که تبلیغ یا تشویق به مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر، در قوانین جرم انگاری شده است اما قانونی برای منع نمایش آنها وجود ندارد.
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود برداشت محصول گوجه‌فرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع می‌شود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبان‌ماه کشت شده‌اند نیز، برداشت محصول آن در فروردین‌ و اردیبهشت‌ به پایان می‌رسد.
تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر صنعت غذای کشور دردو حوزه واردات و صادرات با دو مشکل در رابطه با نرخ ارز روبه‌رو است.